Assassin’s Creed Valhalla tok meg med på uventede opplevelser med mange katter, og jeg elsket hvert minutt av det

Assassin's Creed Valhalla(Bildekreditt: Ubisoft)

Jeg kan ikke få nok av verdensbegivenhetene i Assassin’s Creed Valhalla. Gallivanting i det 9. århundre England som Eivor har gitt meg så mange uventede opplevelser i løpet av den siste måneden. Fra å klatre opp i fjell for å nå de snødekte toppene høyt over, til å galoppere på hesteryggen gjennom frodige felt fylt med blomster i det landlige landskapet, er det ekspansive landskapet fullt av interessante steder. 

Den siste Assassin’s Creed-opplevelsen presenterer disse for deg ved å vise lyspunkter på kartet ditt. Som du kanskje allerede vet om du har deltatt i dine egne viking-eskapader, kan kulene, vist i forskjellige farger, være en indikasjon på en verdensbegivenhet, plasseringen av en samleobjekt eller en anelse som peker deg i retning av utstyr eller skatt. 

Når det gjelder verdenshendelser og mysterier i Valhalla, gleder jeg meg over å aldri vite helt hva jeg vil møte neste gang jeg reiser rundt i landskapet. Full av fantastisk rare hendelser og humoristiske hendelser, gjør de små sideoppdragene du kan komme over, virkelig Mercia til å føle seg som en levende, pustende verden med innbyggere innpakket i sine egne liv og problemer. 

De beste er imidlertid de virkelig dumme og underlige hendelsene som fanger deg helt på vakt. Min kjærlighet til dette aspektet av spillet utdypet spesielt en skjebnesvangre helg da jeg løp til enda en glødende lyskule på kartet mitt. Jeg fant meg selv fanget opp i en rekke hendelser med mange katter, og når jeg sier mye, mener jeg mye. I det som har blitt det største høydepunktet i min tid med Valhalla så langt, endte jeg med å gjøre tre separate verdensbegivenheter i løpet av to dager som alle involverte mange kattevenner. 

Hvis du heller vil oppdage disse selv, er det best å vende tilbake nå, så du ikke ødelegger disse små eventyrene. 

Pawsome oppdagelse   

Bilde 1 av 6

Assassin's Creed Valhalla

(Bildekreditt: Ubisoft) Bilde 2 av 6

Assassin's Creed Valhalla

(Bildekreditt: Ubisoft) Bilde 3 av 6

Assassin's Creed Valhalla

(Bildekreditt: Ubisoft) Bilde 4 av 6

Assassin's Creed Valhalla

(Bildekreditt: Ubisoft) Bilde 5 av 6

Assassin's Creed Valhalla

(Bildekreditt: Ubisoft) Bilde 6 av 6

Assassin's Creed Valhalla

(Bildekreditt: Ubisoft)

Å bli distrahert av sideoppdrag er en av mange store RPG-gleder for meg. I likhet med den store mengden timer brukt på å bli distrahert i Skyrim, opplever jeg ofte at jeg går off-road og på en eller annen måte tilbringer hele lekesesjoner uten å berøre hovedhistorien i Valhalla. Visst, det kan noen ganger føles overveldende når det er bare for mange ting å gjøre i visse spill, men Valhalla får balansen akkurat for meg. 

Les mer  Destiny 2-regissør Luke Smith tar for seg klasseendringer og bekymringer om at Supers blir hvelvet
Les mer  Destiny 2 kan få sitt eget TV-program da Bungie skisserer fremtidige planer for 'ekstra media'

Da jeg kommer inn i regionen Lincolnscire for første gang, finner jeg meg igjen å bli fanget av enda et interessepunkt i stedet for å utvikle historien. Jeg spionerer raskt en glødende kule som ikke fanger min oppmerksomhet, og nysgjerrigheten vinner ut; Jeg bestemmer meg for å avvike fra banen og undersøke. Det er her mitt kattfylte eventyr begynner. 

Jeg nærmer meg et hus og møter en angelsaksisk kvinne som gråter utenfor. Etter å ha snakket med henne, finner jeg ut at hun fortsatt sørger over sin kjære avdøde katt Sphinxy som gikk bort for 11 år siden. For å hjelpe med den fortsatte sorgen ber hun meg finne Sphinxys eiendeler slik at hun kan bygge et helligdom for sitt elskede kjæledyr. Hvem er jeg som skal si nei? Jeg mener sikkert, jeg er en tøff viking med mye raiding å gjøre, men jeg kan alltid ta meg tid til å bygge et helligdom for en kattunge. Så da jeg følte meg tvunget til å hjelpe denne hulkende kvinnen, løp jeg bort til huset for å oppfylle denne forespørselen. Det jeg møter når jeg finner meg inn, stopper meg helt i sporene mine. Det ser ut til at Sphinxy var en ganske travel katt i livet og hadde mange, mange barn. 

Assassin's Creed Valhalla

(Bildekreditt: Ubisoft)

Jeg kan ikke stoppe smilet som begynner å spre seg over ansiktet mitt. Her står jeg i et hus fullpakket med katter og lever virkelig mitt beste liv. I det som blir til en times lang fotografering, flytter jeg Eivor i nærheten av de mange kattungene og fortsetter å ta mange skjermbilder. Heldigvis kan du også klappe kattene og hundene til Valhalla, og jeg klapper absolutt hver katt når en melding dukker opp. Etter å ha tatt opp mer lagringsplass på PS4-en min med kattebilder enn det som er nødvendig, kommer jeg tilbake til å bygge Sphinxys helligdom. 

Dette er en veldig grei oppgave. i teori. Alt du trenger å gjøre er å bruke Eagle-visjonen din til å finne oppdragene du trenger å finne. Den lille haken er at elementene enten er inne i, eller ved siden av, knusende bokser som alle er ganske vanskelig plassert ved siden av eksplosive potter. Ikke bare det, men en dårlig rettet svingning av våpenet ditt kan føre til at du tilfeldigvis treffer en katt. Skrekken. 

Les mer  Call of Duty leaker antyder at verdenskrig 2 vil være innstillingen for den kommende 2021-tittelen
Les mer  Marvels Avengers Kamala Khan-skuespiller Sandra Saad vinner beste utøver på Golden Joystick Awards

Første gang jeg svingte hammeren mot en boks, endte jeg opp med å ta ut to katter rett før en eksplosiv gryte sprakk og satte huset i brann. Før jeg vet ordet av, brenner alt, og alle kattene blir utslettet på en gang. Jeg vet. Jeg er en fullstendig monster. Da jeg ikke klarte å leve med denne sekvensen av uheldige hendelser, laster jeg raskt inn automatisk lagring uten å tenke meg om og begynne på nytt. Etter å ha rettet opp det ganske katastrofale forsøket, sikrer jeg Sphinxys favoritt eiendeler trygt, helligdommen er laget, og jeg fullfører verdensbegivenheten «The Farewell Meow». Lite visste jeg, flere katterelaterte narrestreker ventet på meg. 

Feline fine 

Bilde 1 av 7

Assassin's Creed Valhalla

(Bildekreditt: Ubisoft) Bilde 2 av 7

Assassin's Creed Valhalla

(Bildekreditt: Ubisoft) Bilde 3 av 7

Assassin's Creed Valhalla

(Bildekreditt: Ubisoft) Bilde 4 av 7

Assassin's Creed Valhalla

(Bildekreditt: Ubisoft) Bilde 5 av 7

Assassin's Creed Valhalla

(Bildekreditt: Ubisoft) Bilde 6 av 7

Assassin's Creed Valhalla

(Bildekreditt: Ubisoft) Bilde 7 av 7

Assassin's Creed Valhalla

(Bildekreditt: Ubisoft)

Når jeg legger den eksplosive grytefiaskoen bak meg, finner jeg meg snart i Grantbridgescire hvor noen rotter forårsaker mye bry for en lokal bonde. Heldigvis bor en kvinne akkurat i nærheten som er den veldig stolte eieren av mange katter. Ved å passere en dialogsjekk om karismanivået ditt er høyt nok, kan du slippe løs denne lille hæren av luftige venner på rottene. Jeg kunne virkelig ikke tro lykken min; Jeg ville klart å snuble på en annen kattrelatert begivenhet samme dag, i to helt separate deler av kartet, uten å aktivt prøve å. 

Selvfølgelig måtte jeg ta flere skjermbilder da alle de søte whiskered gnagerjegerne løp ned foran trappene til hjemmet og ladet seg mot åkrene. Kjent som «The Doom Book of Cats», dette var nok et gledelig eksempel på hvor fantastisk fjollete og overraskende Valhallas sideoppdrag kan være. 

Noen ganger kan du også komme over verdensbegivenheter som kan føre til at et dyr blir med i bosetningen din. I det spesielle tilfellet med «Raider Cat» sidequest jeg kom til å oppdage neste dag, møter jeg en katt på veien i Northwic som ender med å bli med i mannskapet på langskipet mitt. Ja, det stemmer, du kan ha en langskipspusekammerat som vil oppholde seg under Eivors føtter for alltid når du setter seil for å gjøre et sted for raiding. 

Les mer  Marvels Avengers Kamala Khan-skuespiller Sandra Saad vinner beste utøver på Golden Joystick Awards

Når jeg bor alene som jeg gjør, skulle jeg ofte ønske at jeg hadde en kjæledyrsvenn på min side. Dessverre hindrer omstendighetene meg i å oppfylle dette ønsket for øyeblikket. Jeg tror det er derfor jeg setter stor pris på de veldig store kattene i Assassin’s Creed Valhalla. Jeg forventet absolutt ikke å oppleve en helg full av spektakulært tilfeldige kattrelaterte opplevelser, men det løftet virkelig humøret. Det er absolutt ikke første gang i 90 timers spill at Valhalla har overrasket meg positivt med sine mange sideoppdrag, og jeg er sikker på at det ikke blir den siste.  

Å hoppe inn i eventyret selv? Her er noen nyttige Assassin’s Creed Valhalla tips for å hjelpe deg med å bli den beste viking du kan være.