Avatar 3 vil ha en annen forteller til de to foregående filmene

Avatar-regissør James Cameron har bekreftet at den tredje filmen i Sci-Fi-franchisen vil ha en stor forskjell for de to første avdragene-den vil ikke bli fortalt av Jake Sully (Sam Worthington).

«Jeg kommer til å ta et øyeblikk når støvet er klar for å vurdere hva folk elsket og hva de reagerte på mest i denne nåværende utgivelsen, og jeg kan gå tilbake og tulle litt, og vi kan gå tilbake og gjøre et par Av øyeblikk her og der, «fortalte Cameron lydsporet med Edith Bowman (åpner i New Tab) podcast da han ble spurt om statusen til den tredje filmen.

«Det vil ikke være radikalt, men kanskje finjustere det litt for å understreke det som folk reagerer på. For eksempel fremsto Lo’ak virkelig opp som en karakter som folk gikk med, så jeg kan finne måter å … Nå er han allerede fortelleren – å, jeg gir bort noe her … men dette er greit, jeg tror det kan være spennende for folk å tenke på hva som kommer. »

Lo’ak (Storbritannia Dalton) er det midterste barnet til Jake og Neytiri (Zoe Saldaña) – I Avatar: The Way of Water har han et vanskelig forhold til faren og sliter med å leve opp til Jakes forventninger til ham og følge eksemplet av sin eldre bror Neteyam (Jamie Flatters).

Cameron fortsatte: «Jake var vår voiceover -forteller for film en og for film to, og vi har en annen forteller for hver av de påfølgende filmene. Vi ser den gjennom øynene til en annen karakter.»

Avatar 3 kommer til å ankomme storskjerm 20. desember 2024. I mellomtiden kan du sjekke ut våre valg av de andre mest spennende kommende filmene i horisonten.

Les mer  DC planlegger å gi ut fire prosjekter i året i teatre og på HBO Max
Frenk Rodriguez
Hei, jeg heter Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en sterk evne til å kommunisere tydelig og effektivt gjennom mitt forfatterskap. Jeg har en dyp forståelse av spillindustrien, og jeg holder meg oppdatert på de siste trendene og teknologiene. Jeg er detaljorientert og i stand til å analysere og evaluere spill nøyaktig, og jeg tilnærmer meg arbeidet mitt med objektivitet og rettferdighet. Jeg bringer også et kreativt og nyskapende perspektiv til skrivingen og analysen min, noe som bidrar til å gjøre guidene og anmeldelsene mine engasjerende og interessante for leserne. Samlet sett har disse egenskapene tillatt meg å bli en pålitelig og pålitelig kilde til informasjon og innsikt innen spillindustrien.