Avskyelig skuespiller Tim Roth snakker om å komme tilbake til MCU i She-Hulk

"Tim (Bildekreditt: Disney/Marvel)

Avskyelig skuespiller Tim Roth har snakket om at han kommer tilbake til MCU i det kommende Disney Plus-showet She-Hulk.

«Jeg gjorde The Incredible Hulk for mange år siden, bare fordi jeg trodde barna mine ville bli flau over det. Jeg gjorde det for dem, og jeg likte å lage det,» sa han til The Hollywood Reporter. «Så da de kom til meg og sa:» Vi tilpasser She-Hulk-tingen. Kan du komme tilbake som den karakteren igjen? » Jeg var ganske sikker. Det skulle være morsomt. Jeg ble imidlertid veldig overrasket fordi det var vanskelig i begynnelsen. Det var først da Mark Ruffalo kom inn for å skyte tingene mine at jeg gikk: ‘Å, sånn gjør du det! sans for humor!'»

Roth debuterte MCU i 2008, og karakteren hans dukket ikke opp igjen før årets Shang-Chi og Legend of the Ten Rings (som Roth ga stemmearbeid for).

Ikke mye er kjent om Roths retur i She-Hulk, men etter at Shang-Chi opprettet et partnerskap av en eller annen art mellom ham og Benedict Wongs Doctor Strange-karakter Wong, ser det ut til at han er mer en god fyr enn en skurk i disse dager.

She-Hulk vil ha hovedrollen i Tatiana Maslany som Jennifer Walters, fetter til Mark Ruffalos Bruce Banner. Det regnes som en lovlig komedie, og Marvel Studios -sjef Kevin Feige har allerede ertet med at andre karakterer kan vises i serien. Sammen med Maslany, Ruffalo og Roth spiller She-Hulk også Jameela Jamil, RennÉe Elise Goldsberry, Josh Segarra og Ginger Gonzaga.

Serien er ventet i 2022. Inntil da, sjekk ut vår komplette guide til Marvel Phase 4 for alt annet MCU har i vente for oss, og finn de beste Disney Plus -prisene og tilbudene.

Les mer  Forvent flere flotte sanger i The Witcher sesong 2, tipser showrunner
Les mer  WandaVision-skaperen avslører hvordan showets beste linje kom til liv

Jason Momoa er en del av den siste menneskejakten i første titt på nye Western