Hvordan live stream Canelo vs Yildirim kjempe gratis og hvor som helst i dag

"Live (Bildekreditt: CHANDAN KHANNA / AFP via Getty Images)

Bare et par måneder etter sin siste kamp, ​​vender Saul ‘Canelo’ Alvarez tilbake til ringen for å ytterligere sementere sin status som den beste supermellomvekten i moderne tid, med en kamp mot unfancied tyrkisk håpefull Avni Yildirim.

Les vår guide for å få en Canelo vs Yildirim live stream, og se all bokseaksjonen online fra hvor som helst i verden. Kort sagt, sportsstrømningsnettverk DAZN har enerett til å vise kampen i over 200 land over hele verden.

Et øyeblikk over Canelo vs Yildirim

Denne tittelkampen finner sted på Hard Rock Stadium, i Miami lørdag 27. februar.

Hovedkortet begynner kl: 20:00 ET / 17:00 PT / 01:00 GMT / 12:00 AEDT / 14:00 NZDT, med Canelo og Yildirims ringvandringer forventet rundt 23:00 ET / 20:00 PT / 04:00 GMT / 15:00 AEDT / 17:00 NZDT.

Canelos siste kamp så ham sende Brit-jagerfly Callum Smith i ødeleggende stil for å bli den enhetlige super mellomvektmesteren.

Den meksikanske stjernen står nå overfor den noe uheroldede obligatoriske utfordreren Yildirim, som kommer i kampen på baksiden av et nederlag mot Anthony Dirrell for et år siden.

Canelo, som ønsker å utvide sin profesjonelle rekord til utrolige 55 seire, er den rømningsfavoritten her, da han ser ut til å stille opp et lukrativt sommeroppgjør mot Billy Joe Saunders – men kan Yildirim forstyrre disse planene og få en stor opprør?

Vi har all informasjon om hvordan du kan streame Canelo vs Yildirim, uansett hvor du er i verden med vår guide nedenfor.

  • Se også: hittil mest sett fra 2021
  • Se også: se Nomadland
  • Se også: Premier League live stream guide

Live stream Canelo vs Yildirim online med DAZN hvor som helst

Spesialist sports streamingtjeneste DAZN (uttalt «Da Zone»), er raskt i ferd med å bli en av de største aktørene over hele verden for kringkasting av toppnivå boksing, samt Premier League, NFL, NBA, MLB, NHL og F1 action i noen regioner.

Denne enorme kampen er den siste store sportsbegivenheten som har blitt snappet opp over hele verden av abonnementstjenesten.

DAZN er en helt online tjeneste, med sine sendinger og innhold på forespørsel tilgjengelig eksklusivt via DAZN-appen, samt smarte TV-er, spillkonsoller, tilkoblede enheter, mobil, nettbrett og datamaskiner.

Les mer  Boys sesong 2-avslutning forklarte: De største spørsmålene dine ble besvart

Hvis du er ny hos DAZN, tilbyr plattformen for tiden alle mulige forskjellige rabatter, avhengig av region for ferske kunder – og i noen tilfeller gratis prøveversjoner.

Vi deler opp hvordan du kan få DAZN i noen av de største regionene nedenfor.

Hvordan se Canelo vs Yildirim online

""

DAZN
The Canelo vs Yildirim boxing match will be exclusively streamed on DAZN across multiple territories.

For de som er i Storbritannia kan du betale £ 1,99 i måneden for å få dosen med bokseinnhold på DAZN UK med hovedkortet som begynner kl. 01:00 og Canelo og Yildirim forventet i ringen klokka 04.00 søndag morgen .

I USA betaler du $ 19,99 per måned for DAZN . Alternativt kan du betale PPV gjennom nordamerikanske kabelleverandører for $ 49,99 . Hovedkortet starter kl. 20.00 ET / 17.00 PT med Canelo vs Yildirim kl. 23.00 ET / 20.00 PT .

De i Canada kan registrere seg for DAZN for $ 20 i måneden , eller få et årlig abonnement for $ 150 og få en total rabatt på $ 90 i året. Kanadiske kunder kan også dra nytte av en gratis prøveperiode på en måned . I likhet med i USA er tidspunktene 20:00 ET / 17:00 PT for hovedkortet og 23:00 ET / 20:00 PT for kampen mellom Canelo og Yildirim.

Hvis du er under, koster australske DAZN abonnementer $ 2,99 i måneden . Du kan stille inn hovedkortet til kl. 12.00 AEDT med Canelo og Yildirim som kommer inn i ringen kl. 15.00 AEDT .

Live stream Canelo vs Yildirim hvor som helst

""

ExpressVPN | Prøv 100% risikofritt i 30 dager
If you’re away from home for the Canelo Alvarez vs Avni Yildirim match, a VPN is your best option for tuning in to your local DAZN coverage.

Disse praktiske systemene er ‘Virtual Private Networks’, og gjør at du kan vises online som om du er et annet sted helt. Denne metoden gir deg en måte å komme deg rundt eventuelle geografiske begrensninger, slik at du kan få tilgang til alle favorittstrømmetjenestene dine akkurat som om du var hjemme. Vi vil hevde at ExpressVPN er den beste VPN å gå med, og er perfekt for en Canelo vs Yildirim live stream.

Det er tre enkle trinn å følge:

1: Få en VPN installert. Det er mange alternativer, men vi vil peke deg i retning av ExpressVPN. Det er til og med et tilbud akkurat nå der du kan få ytterligere tre måneder GRATIS på en 12-måneders pakke og spare 49%. Heldigvis er ExpressVPN også kompatibel med stort sett alle enheter du også kan tenke deg.

Les mer  Resident Evil Netflix-serie bekreftet for utgivelsen i 2021

2: Koble til en passende server. Velg en server som er hjemme i hjemlandet ditt, så er du inne og borte. Og hvis det er noe sniff av et problem, kan Express’s praktiske kundesupport 24/7 live chat komme til din redning.

3: Gå over til tjenesten du vil ha. Her kan du handle som normalt, og når du har angitt posisjonen din, kan du gå til tjenesten du er interessert i og registrere deg som vanlig eller logge på, og begynne å se . Og hvis du ikke kommer overens med det, kan du alltid avbryte uten problem innen 30 dager og få full refusjon. Lett!

""

Sammenlign de beste samlede VPN-ene akkurat nå: Express VPNExpress VPN 12 måneder $ 6,67 / mdViewEXCLUSIVE – SPAR 49% SurfsharkSurfshark 24 Måneder $ 2,49 / mdViewNordVPNNordVPN 2 År $ 3,71 / mndViewWin ekstra 2 år, 1 år eller 1 månedHotSpot ShieldHotspot Shieldth $ 299 $ 2.99 $ 2.99 $ 2.99 $ 2.99 $ 2.99 / mthViewSuper billig første året Vi sjekker over 130 millioner produkter hver dag for de beste prisene

Les mer  Denne meldingen i The Mandalorian sesong 2, episode 6 er allerede oversatt

Activision vil tredoble størrelsen på de viktigste franchiseteamene bak Call of Duts sterke ytelse