I 2019 er nøkkelen til å bekjempe utbrenthet inne i Animal Crossings absurde landsbyliv

0
127

En gammel busted stereo, knirkete gulvbrett som synger med hvert trinn, og fire små vegger med et solidt tak. Det ble gitt til meg innen de første fem minuttene av Animal Crossing, og jeg tror ikke jeg har hatt et lykkeligere øyeblikk i et spill siden. Første gangen Tom Nook ga meg nøkkelen til min egen lille bit av livet var første gang jeg virkelig følte seg avslappet i et spill. 2002, året Animal Crossing: Befolkningen vokser ut i Nord-Amerika, kan føle seg som en levetid siden, men minnet kommer fremdeles til hodet mitt nå og da nesten 17 år senere.

Mens Nook, det vennlige ansiktet på Animal Crossing Capitalism, oppfordret meg til å begynne å jobbe med å betale lånet han beleilig tok ut i mitt navn, så jeg hadde et sted å sove, det var ingen interesse å bli belastet, ingen tidsfrist, og ingen reelt press for å få det gjort. Den følelsen er så utenlandsk ser tilbake i dag. Jeg føler sjelden at jeg har noen tid til å sette mitt ansvar til side og bare … puste.

Burnout – eller følelsen av kronisk tretthet forårsaket av en følelse av at vi alltid må jobbe – dominerer absolutt videospillbransjen i dag. Alle fra Overwatch League-proffene til indie-utviklere, så vel som de fleste tusenårene, lider av det. Hvis jeg noen gang får et øyeblikk med nedetid, føler jeg meg utrolig skyldig at jeg ikke bruker den til å hente opp ubesvart arbeid. Det er en god sjanse for at du sannsynligvis føler det samme.

Det begrepet er ikke bare skadelig, det er antitetisk å leve et lykkelig og sunt liv. Hvis vi gjør noe i 2019, må vi ta et skritt tilbake og innse at uansett hvor mye vi føler at vi trenger å jobbe, må vi hvile og nyte selskapet av våre kjære enda mer. Mens det kan virke lettere sagt enn gjort – spesielt for personer som har familier til å støtte – Animal Crossing er det perfekte spillet for å finne fred i.

Spillet er utformet rundt avslapning gjennom enkel progresjon, presentert gjennom en landsby som er full av beroligende oppgaver som kan gjøre tankene dine ute av den virkelige verden. Det er mer enn det selv – det legges vekt på å bremse og slappe av for å slappe av. Kjernen i serien handler Animal Crossing om å langsomt gjøre fremgang gjennom spillets mangfold av systemer, inkludert å legge til nye rom i hjemmet ditt ved å hente penger, fylle ut museet ved å fange insekter, fisk og fossiler, samt å bygge vennskap med andre landsbyboere gjennom hverdagens interaksjoner.

Les mer  Pokemon Legends: Arceus 'nye Pokeball vekket liv i fotorealistisk fanart

«Men, utenfor noen uhøflige kommentarer fra forsømte landsbyboere, er det absolutt ingenting i spillet som prøver å presse deg for å få ting gjort»

Men, utenfor noen uhøflige kommentarer fra forsømte landsbyboere, er det absolutt ingenting i spillet som prøver å presse deg for å få ting gjort. Butikker lukker på vanlige timer for å motvirke sen kvelds arbeidsøkter, kommer fisk og bugs bare ut i bestemte deler av franchiseens sanntids sesongsystem, og Nintendos varemerke «du har vært å spille for lang tid, a-break ‘meldinger stammer fra dyrens dialog.

Selv samleobjektene er relativt stressfrie. Det er ikke en lett å finne teller som forteller deg hvor mange feil, fisk eller fossiler du hadde igjen for å samle. Den mest stressende delen av serien er da jeg prøvde å samle all fisk, fossiler og bugs så fort som mulig, og det verste eksempelet på dette var skorpionen.

Hjemsøkt av skorpioner

Skorpionen er en av de sjeldneste feilene i Animal Crossings 3DS eventyr New Leaf. Det flyr ikke rundt, sitter på et tre eller spytter av når du går nær det – faktisk angriper det deg hvis du nærmer deg det med et nett. Du kommer til å bli sendt hjem med en stygg stikk hvis du kommer for nær. Hensatsen er så lav at du kan skure byen i sommermånedene, når buggen er ute og om, og komme opp med absolutt ingenting. Jeg har gjort dette også på flere varme sommernetter etter klokken 19.00 når det lille dyret kommer frem fra hullet. Jeg har gått fra stranden til sentrum, foss til rådhus, og alt i mellom håper å få et glimt av den lille scoundrel.

Beste Nintendo Switch spill

Leter du etter noe nytt å leke mens du venter på Animal Crossing Switch? Hvorfor ikke sjekke ut vår liste over de beste Nintendo Switch-spillene.

Absolutt ingen flaks kom meg – jeg ga opp og slått av systemet. Jeg ønsket å fange en skorpion, men jeg ville ikke ha det, eller noen annen menial oppgave i Animal Crossing, for å være fokus hver gang jeg hoppet på, så jeg bestemte meg for å glemme det og fokusere på å ha det gøy.

Les mer  God of War -designer blir med i det nye AAA -kraftverket That's No Moon

Et par uker senere på en skarp søndag i august startet jeg opp 3DS mitt sent på kvelden for å fange sommer fyrverkeri. Jeg slentret over byen og så på fargene som brøt ut i himmelen – ikke noe, ingen bekymringer. Jeg stoppet for et sekund ved siden av elven for å kaste ut fiskelinjen, og det var da jeg så det. En skorpion var omtrent femten pote utskrifter fra meg; Jeg gikk ikke ut og lette etter det, og det var absolutt ikke på jakt etter meg, men vi fant hverandre.

Adrenalin, som er en trist rush å få når du spiller Animal Crossing av alle ting, drev meg da jeg kom ut nettverket mitt og rushed den lille monstrosity. Normalt vil du snike på det hvis du kunne siden forskjellen i sekunder mellom å fange ting og få stung er liten. Jeg trodde jeg hadde hatt min heldige pause – det så meg ikke så jeg kunne raskt svinge og score. Luck var på min side den dagen da jeg skar opp skorpionen i mitt crusty gamle nett.

Nå, hvis jeg hadde tilbrakt timer på å jakte på arachnidet og endelig fanget det, ville jeg sannsynligvis ha satt spillet ned eller flyttet videre til neste sak på sjekklisten min (det er uten tvil verre). I stedet skjedde alt ved en tilfeldighet, og jeg ble oppfrisket og opphisset av sjansen møtet. Jeg tok en pause fra min selvpålagte, i-game-forpliktelse og noe bra skjedde som et resultat.

Det er mulig at det var helt flaks, da noen spillere vil snuble over en skorpion i de første dagene av å spille mens andre vil tilbringe uker med å finne en. Men uansett, å ta tid for deg selv i det virkelige liv kan høste en tilsvarende fordel. Lad opp batteriene dine kan forberede deg til neste mulighet – det er en plutselig ide som hjelper deg med å overvinne skribentens blokk, løse et problem på jobben eller hjelpe deg i familielivet. Skorpionen var mitt problem og det løst seg med liten innsats fra min side. Noen ganger er det viktig å gå vekk og komme tilbake med et nytt hode for å takle livets problemer; Noen ganger, i livet og i Animal Crossing, er det alt det kan ta for å gjøre en utfordring som er mye lettere å overvinne.

Les mer  The Legend of Zelda: Breath of the Wild-feilen gir Guardians ville Spaghetti-ben

Det er passende at vi mottar Animal Crossing Switch i 2019 – det betyr at vi vil få muligheten til å konfrontere og takle utbrent innsiden av Animal Crossing hvordan vi vil og når vi trenger det. Alle bør ta litt tid til å bremse, i år og alltid, selv om det betyr at skorpionen – din Skorpionen, men det kan manifestere – må vente litt lenger for å bli fanget.