I time-loop shooter Lemnis Gate er du like mye din egen verste fiende som personen som prøver å drepe deg

"Lemnis (Bildekreditt: Frontier)

Mitt navn er Joe og jeg er veldig, veldig god på Lemnis Gate. Faktisk kan jeg være den beste Lemnis Gate -spilleren i verden akkurat nå. Fordi mens vi snakker, har klumpen jeg står overfor i denne online turn-based 1v1 shoot-out utplassert Karl først, en laserblåsing automattank, som jeg ville ha beholdt til minst den andre eller tredje fasen av denne multi -fasemøte. Se på hvor fornøyd de er med seg selv, der de uoppfordret rusler rundt på Devil’s Lair -kartet, lyser opp det første målet og det andre og det tredje. Hah, la oss se hvor modige de er når det er mitt skudd.

Den fargekodede linjen på skjermen viser nå 3-0. Greit. Jeg er med. På tide å gjenopprette pariteten på resultattavlen. Men hvem skal lede inn i kampen først? Ikke Karl, åpenbart. Kanskje Kapitan, utstyrt med et automatisk rifle og fragmentgranater? Eller hva med Rush, med håndpistoler med to makuleringsmaskiner og hastighetsinduserende Kinetic Booster? Kanskje jeg burde sette opp noen tårnangrepskåler med Vendetta, eller plassere noen lamsluttende nærhetsgruver som Deathblow?

Avgjørelser, beslutninger. Det er riktig, Vendetta. Motstanderen min er toast!

Pssst. Hei, hvordan går det? Jeg er Joe fra fremtiden, mindre enn ett minutt fra nå. Han synes han har det bra i Lemnis Gate, men det har han ikke gjort mellom oss. Han lærer dette på den harde måten om et par svinger, men jeg lar ham kose seg litt lenger før jeg sprenger boblen hans. La oss ta turen lenger ned på siden.

Vi er på toppen av verden

"Lemnis

(Bildekreditt: Ratloop Games)

Jeg er i fyr og flamme. Seriøst, dette er en absolutt kakevandring. Disse målene min showboating motstander fanget øyeblikk siden? Bang, bang, og det er riktig, bang. Alt snudde til min fordel. Jeg hadde til og med tid til å sirkle tilbake, plante et par tårn og kaste bort den orgeløse stumheten med en blankt sprengning av min Scatter Gun i hodet. 3-0 har raskt blitt 0-3, og alt kommer opp roser for din virkelig fase to? Ta den på.

Hei. Det er meg igjen. Hør, jeg applauderer forbi Joes følelse av prestasjon, men det han ikke skjønner ennå er at å tenke minst en sving fremover er avgjørende for å lykkes i Lemnis Gate. I motsetning til andre arenaskyttere betyr spillets serie med tilbakestilling av tidssløyfer at hver handling i kamp etterlater en varig plan for konkurransen som helhet. Kampene deles inn i runder, og spilleren som har fanget flest sjekkpunkter, kjent som mål, ved slutten av kampen vinner. Når en spillers tur er over, gjentar alle trekkene i den runden seg i den neste. Hver operatør sendt i kamp spiller i 25 sekunder til tidssløyfen nullstilles. I 25 sekunder er Joe på toppen av verden. Men jeg tror du vet hvor dette går.

"Lemnis

(Bildekreditt: Ratloop Games)

«Rush prøver å unngå kryssild, han vasser inn i Toxins giftige overspill, og faller død på stedet. Motstanderen vår renser huset og fanger alle målene, og innvarsler slutten på vår felles, skjebnesvangre reise. Vi er vår største fiende. »

Joe, 50 sekunder inn i fremtiden

Høyre, fase to. La oss se Karl få sitt bidrag en gang til. Ærlig talt kunne jeg se Vendetta tørke gulvet med et hagle hele dagen. For et syn å se! Ok, det er her jeg dobler tilbake for å tenne på de gjenværende målene, legger øde for automatfiende og – hold ut! Hva nytt helvete er dette ?!

Les mer  Ratchet and Clank: A Rift Apart animator brukte Paul Rudd som inspirasjon når han animerte Ratchet
Les mer  Uoffisiell PS5 frontplateprodusent avslører nye røde og blå farger, til tross for pågående problemer

Girene snur.

Hvor i all verden kom Striker fra? Nei, slipp kulene! Dodge the bullets, Vendetta, dodge the freaking bullets! Aaaaarrrgggh. Jeg er død! Vendetta er død! Og hvis Vendetta er død, kan de ikke tenne på målene. Og hvis de er døde, kan de ikke legge pistoltårnene.

Kronen faller.

Og hvis de er døde, kan de ikke drepe Karl, og … herregud! Jeg er ødelagt. På et blunk er det tilbake til 3-0, og en jublende angriper danser foran meg, tøffer på meg og nyter min lamslående mangel på fremsyn. Ok, din drittsekk, hanskene er av. Du går ned!

Tålmodighet, Joe, tålmodighet! Ta et sekund for å planlegge ditt neste trekk.

Eh? Hvem er du?

Jeg er deg, 50 sekunder fra nå. Din gung-ho-tilnærming fungerer ikke. Stol på meg, jeg har levd (og døde som følge av) det. Hvis vi fortsetter nedover denne banen, mindre enn ett minutt fra nå, vil flere kamerater ha falt, vi vil ha enda mer blod på hendene, og vår motstander vil få et enda større smil strukket over det pompøse lille ansiktet deres.

Ok … så hva foreslår du?

Vi må tenke taktisk. Du har rett, vi må redde Vendetta. Å få disse tårnene tilbake i spillet kan virkelig hjelpe oss på sikt. Men la oss være smarte med det.

Ikke sant. Greit. Synes at. La oss distribuere Toxin, sprint til motstanderens inngangsport og oversvømme området med giftkanonen. På den måten kan vi treffe både Karl og Striker på en gang, noe som skal tillate vår revitaliserte Vendetta å sette opp tårnene og tenne på målene som før.

Nå tenker du. Det høres ut som en plan, la oss gå!

Meg vs meg selv vs jeg

"Lemnis

(Bildekreditt: Ratloop Games)

Og så ser vi på hvordan Toxin spretter nedover kartets høyre flanke, og lager en linje for motstanderens inngangsport. Vår pålitelige operatør sprøyter giftig tøys over hele butikken – skummer veggene, bakken, trærne og alt annet i sikte, i et tykt lag med skummende, lysende grønn væske – trygt inne i den beskyttende hazmatdrakten. Som planlagt faller både Karl og Striker, og vi surrer. For et resultat! Jeg elsker det når en plan kommer sammen, så sier John “Hannibal” Smith, og jeg og mitt fremtidige jeg er virkelig A-laget i dette scenariet.

Les mer  Sable -anmeldelse - "rett og slett vakker i utførelsen og historiefortellingen"
Les mer  Ratchet and Clank: A Rift Apart animator brukte Paul Rudd som inspirasjon når han animerte Ratchet

Utrolig arbeid! La oss nå bygge videre på dette momentum og tvinge vår overhånd. Nå har vi sjansen til å hente dette hjem.

*Sukk*. Sjanse ville være en fin ting.

Vent, hvem er du?
Vent, hvem er du?

Jeg er dere, men ytterligere 50 sekunder inn i fremtiden igjen. Jeg hater å være bærer av dårlige nyheter, men vår store plan fungerer ikke. Vi er ferdige for.

Dreper de toksin?

De gjør det etter hvert, ja, men det er det minste av bekymringene våre. I vår neste fase sender vi ut Rush som blir fanget i en flamme av vennlig ild fra de forbannede tårnene vi kjempet så hardt for å redde. Enda verre, da Rush prøver å unngå kryssild, vasser han inn i Toxins giftige overspill, og faller død på stedet. Motstanderen vår renser huset og fanger alle målene, og varsler slutten på vår delte, skjebnesvangre reise. Vi er vår største fiende.

Kjære vene. Jeg er ikke den beste Lemnis Gate -spilleren i verden akkurat nå.

Jeg visste at din gung-ho-tilnærming i fase én ville koste oss, Joe. Se hva du har gjort!

Se hva jeg har gjort ?! Det er din dumme tenkemanns råd som har kostet oss hele kampen. Tålmodighet, rumpa!

Gutter, ro, ro! Se, vi er alle sammen døde uansett, så la oss bare trekke en linje under denne, ja? Jeg har en plan som kan hjelpe oss å vinne neste gang. Lyst på et annet spill?

Ja. Åpenbart.

Selvfølgelig gjør jeg det. Skynd deg og trykk på lanseringen.

Lemnis Gate er ute nå på PC, PS5, PS4 og Xbox Series X. Sjekk vår beste FPS-spill liste for flere first-person-shooter shenanigans.