Lady Gaga sier hun ville vært åpen for å lage en superheltfilm

"Lady (Bildekreditt: United Artists Releasing/Universal Pictures)

Lady Gaga har avslørt at hun ville være åpen for å vises i en superheltfilm – hvis filmen oppfyller en viss betingelse.

«Jeg kan, ja,» sa skuespilleren til Variety, da hun ble spurt om hun ville lage en superheltfilm. «Det er veldig vanskelig for meg å si at jeg ikke ville gjøre noe. Jeg tror for det meste at jeg ikke er interessert i å gjøre ting som til syvende og sist ikke har noe meningsfullt å si.»

Hun la til: «Jeg gjorde House of Gucci fordi jeg trodde at Patrizia Reggiani som karakter hadde noe å si, og at det var noe i manuset som var virkelig verdifullt for kvinner, og jeg bryr meg om kvinner.»

Det er ingen mangel på superheltfilmer for øyeblikket – MCU og DCEU har begge pakkede utgivelseslister, med bekreftede filmer som tar oss opp til 2023, og annonserte filmer uten utgivelsesdatoer satt til å gå inn i 2024 og utover.

Så langt har Gaga dukket opp i to spillefilmer, A Star is Born og House of Gucci. Hun dukket også opp i to sesonger av American Horror Story, og med tanke på hennes skremmende skildring av grevinnen i sesong 5, ville hun sikkert passe utmerket som superskurk. Her håper vi det riktige manuset kommer.

House of Gucci er ute på kino nå, og mye har blitt gjort ut av Gagas forpliktelse til å spille Reggiani. «Jeg tror det ville ha gjort mer av et nummer på meg hvis jeg ikke hadde praktisert det [aksenten] så mye,» har Gaga forklart om metoden hennes. «Jeg ville snakket slik med min mor, med venner, slik at jeg, Stefani, kunne snakke slik og det ville være helt naturlig. Det er som muskelminne, slik at når du er i scenen, er ikke aksenten i veien for den viscerale kvaliteten på det som skjer i rommet.»

Hvis du er helt opptatt av House of Gucci, sjekk ut intervjuet vårt med regissør Ridley Scott, samt vår guide til de neste månedenes store filmutgivelsesdatoer.

Les mer  Outlander -skuespiller Sam Heughan detaljer mislyktes James Bond Audition
Frenk Rodriguez
Hei, jeg heter Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en sterk evne til å kommunisere tydelig og effektivt gjennom mitt forfatterskap. Jeg har en dyp forståelse av spillindustrien, og jeg holder meg oppdatert på de siste trendene og teknologiene. Jeg er detaljorientert og i stand til å analysere og evaluere spill nøyaktig, og jeg tilnærmer meg arbeidet mitt med objektivitet og rettferdighet. Jeg bringer også et kreativt og nyskapende perspektiv til skrivingen og analysen min, noe som bidrar til å gjøre guidene og anmeldelsene mine engasjerende og interessante for leserne. Samlet sett har disse egenskapene tillatt meg å bli en pålitelig og pålitelig kilde til informasjon og innsikt innen spillindustrien.