Nicolas Cage sier at han «aldri kommer til å trekke seg»

"Nicolas (Bildekreditt: RLJE Films)

Nicolas Cage har aldri tenkt å trekke seg fra skuespillet.

«Det kan ikke skje,» sa skuespilleren til Entertainment Weekly om pensjonisttilværelsen. «Å gjøre det jeg gjør på kino har vært som en skytsengel for meg, og jeg trenger det. Jeg er friskere når jeg jobber, jeg trenger et positivt sted å uttrykke min livserfaring, og filmskaping har gitt meg det. Så jeg kommer aldri til å trekke meg. Hvor er vi nå, 117 filmer? [Ler] »

Han la til: «Det som er morsomt er at argumentet mitt med folk som sier:» Du jobber for mye «var» Jeg liker å jobbe, og det er sunt, jeg er glad når jeg jobber, og forresten, gutter som Cagney og Bogart, de gjorde hundrevis av filmer. ‘ Og så gikk jeg, ‘det er best å sjekke det’, og jeg gikk, ‘Oops’. [Ler] Jerry Lewis var en av vennene mine, og han og jeg ville spise middag sammen, og han sa: ‘Hvor mange filmer har du?’ Jeg sier: ‘Jeg har omtrent 100, hvor mange har du?’ «Jeg har 40. Så du har dobbelt så mye som meg?» ‘Vel, det visste jeg ikke, Jerry.’ »

Cage kan deretter sees i Sion Sono’s Prisoners of the Ghostland, som skildrer en bankrøver på sporet av en savnet jente som har forsvunnet inn i en overnaturlig verden. Han dukket også opp nylig i den kritikerroste grisen, og skal spille seg selv i The Unbearable Weight of Massive Talent, med en rollebesetning som inkluderer Pedro Pascal, Neil Patrick Harris og Tiffany Haddish.

Prisoners of the Ghostland slippes på teatre og på VOD 17. september etter premieren i januar på Sundance Film Festival.

Hvis du er på jakt etter noen gode filmer, kan du sjekke ut vår guide til de beste Netflix -filmene for å fylle ut overvåkningslisten din.

Les mer  Bridgerton-stjernen Regé-Jean Page erter sin rolle i Dungeons & Dragons-filmen
Les mer  Jon Bernthal sier The Sopranos -fans bør forvente noe "annerledes" fra The Many Saints of Newark

Spar opptil 50 % på disse Dell- og Alienware-tilbudene for spillskjermer kun i dag