Ride On gjenforener den tidligere hestepiken Faith Erin Hicks med sin barndoms lidenskap

"Ri (Bildekreditt: Faith Erin Hicks (første sekund))

To av forfatteren / kunstneren Faith Erin Hicks ‘barndoms lidenskaper – hester og Star Trek – har dukket opp i hennes liv for å inspirere hennes neste grafiske roman, Ride On.

Planlagt å debutere vinteren 2022 fra First Second, følger Hicks ‘Ride On en ung kvinne som heter Victoria, som var en hesteglad jente som vokste opp, men falt bort fra hobbyen etter å ha falt sammen med en barndoms beste venn som hun delte den med. I dette nye OGN prøver Victoria å komme tilbake på hesten, for å si det sånn, med et nytt vennesamfunn for å hjelpe henne.

Newsarama hadde sjansen til å chatte med Faith Erin Hicks om Ride On. Vi diskuterer hvordan barndommen hennes inspirerte boken, muligheten for at hun plukket opp igjen som hovedpersonen, og hun til og med erter sitt neste grafiske romanprosjekt.

Newsarama: Ride On kommer til å takle Star Trek og hester. Ved første øyekast er dette to veldig forskjellige interesser. Tro, hva fikk deg til å sette dem sammen i en historie?

"Tro

(Bildekreditt: Nathan Boone)

Tro Erin Hicks: Vel, det var ganske mye jeg var før i tenårene. Jeg elsket hester så mye, jeg var absolutt en hestegal jente som barn. Jeg syklet hester i mange år, og ønsket sårt min egen hest (skjedde aldri, dessverre). Alt jeg ønsket meg i verden var hester. Og da jeg begynte å bli litt eldre, begynte jeg å se Star Trek: The Next Generation og ble forelsket i den. Det ble min inntreden i andre interesser som til slutt ville blomstre inn i min kjærlighet til å skape og tegneserier.

Newsarama: Fortell litt om karakterene til Ride On.

Hicks: Det er fire hovedpersoner: Victoria, en ung rytter som har hatt et stort sammenbrudd med sin hestekjære beste venn, og leter etter en ny stall å ri på. Og de andre barna som kjører på denne uhyggelige stallen som heter Edgewood: Norrie (som synes hun er en slags sjef for stallen, men på en fin måte), Hazel (som liker hester fordi de ikke bryr seg om at hun ikke er en snakker) og Sam (som er den eneste gutten i stallen, og hater å bli ertet av brødrene sine over sin kjærlighet til akkurat denne sporten).

Les mer  X-Men og Transformers vil krysse over i 2021
Les mer  Kommer America Chavez til MCU i Doctor Strange i Multiverse of Madness?

"Ri

(Bildekreditt: Faith Erin Hicks (første sekund))

Newsarama: Du har uttalt at du var en stor fan av hester da du var yngre. Er det noen historier fra din personlige erfaring med sporten som inspirerte denne historien?

Hicks: Ja, det er mange av mine personlige opplevelser i denne boken, men jeg vil gjerne ha dem under innpakning, fordi spoilere .

Newsarama: Du har publisert mye arbeid gjennom First Second Books. Hva liker du med å jobbe med forlagsselskapet?

Hicks: Jeg liker det tradisjonelle forlag kan tilby meg, spesielt å få bøkene mine inn på skoler og biblioteker. Disse utsalgsstedene føles ganske viktige for meg, da det er der mange barn har tilgang til bøkene mine. Også på et personlig nivå er alle på First Second et godt egg. Jeg liker å jobbe med dem.

"Ri

(Bildekreditt: Faith Erin Hicks (første sekund))

Newsarama: Oppdaget du kjærligheten til hester med denne boka? Hva er forholdet ditt til ridning nå?

Hicks: Dessverre har jeg ikke syklet siden slutten av tenårene. Å ri er en dyr sport, og mine mange år med å være en fattig student etterfulgt av en dårlig tegneserietegner betydde at det var økonomisk utenfor mine muligheter.

I begynnelsen av fjoråret så jeg på kostnadene ved å ta noen leksjoner, men pandemien satte en stopper for det. Kanskje jeg skal ri igjen en dag; Jeg ville likt å.

Newsarama: Hvor mange prosjekter jobber du med akkurat nå med personlige prosjekter og arbeid for utleie?

Hicks: Bare en for øyeblikket, men flere venter i vingene.

Bilde 1 av 3

"Ri

(Bildekreditt: Faith Erin Hicks (første sekund))

Ride On forhåndsvisning

Bilde 2 av 3

"Ri

(Bildekreditt: Faith Erin Hicks (første sekund)) Bilde 3 av 3

"Ri

(Bildekreditt: Faith Erin Hicks (første sekund))

Newsarama: Hva er arbeidsbalansen din som forfatter og kunstner? Hvordan bryter du opp dagen med begge oppgavene?

Hicks: Jeg vet ikke at jeg virkelig har en balanse? Jeg er ikke god på multitasking, så det fungerer bedre for meg å bare konsentrere meg om en ting om gangen. Hvis jeg har et manus å skrive, fokuserer jeg på det 100% av tiden til manuset er ferdig. Samme for kunst, men jeg tar en pause fra det hvis det er en Avatar: The Last AIrbender-skriptet (eller noe annet) som jeg trenger å skrive.

Les mer  De mest populære tegneseriene som er sjekket ut fra biblioteker over hele verden - for barn OG voksne
Les mer  Best Shots-anmeldelse: Batman # 106 har en neo-noir-stemning som selger Gotham på kanten

Newsarama: Hvilke fremtidige prosjekter kan du plage etter Ride On?

Hicks: Jeg har nettopp fullført det andre utkastet til manuset til min neste originale grafiske roman: det er en tenåringsromanse, første gang jeg har gjort denne typen tegneserier. Jeg håper folk liker det!

"Ri

(Bildekreditt: Faith Erin Hicks (første sekund))

Newsarama: Er det en sjanger, format eller noe i tegneseriemediet du ikke har klart å takle som du vil gjøre neste gang?

Hicks: Jeg elsker space horror (Alien er en av favorittfilmene mine), og mens jeg gjerne vil lage en space horror-tegneserie, føler jeg at den ville være helt forferdelig. Så det blir kaken min på himmelen, det kommer aldri til å bli tegneserie, antar jeg.

Lær mer om denne forfatteren / artisten med vår spørsmål og svar, den hemmelige opprinnelsen til Faith Erin Hicks .