Sega og Persona -utvikleren Atlus vil avsløre et nytt RPG på Tokyo Game Show

"Persona" (Bildekreditt: Atlus)

Sega vil kunngjøre et helt nytt RPG på Tokyo Game Show neste måned.

I løpet av den siste dagen har Tokyo Game Shows japanske nettsted blitt oppdatert med en skifer splitter ny informasjon. Inneholdt i selve utstillingsvinduet, 1. oktober, er en felles presentasjon mellom utviklerne Sega og Atlus, hvor førstnevnte vil avsløre et helt nytt RPG.

Akkurat nå er det imidlertid ingen indikasjon på hva denne nye rollespillet potensielt kan være. Med Atlus involvert, hopper sinnet naturlig til Persona 6, som Atlus allerede har bekreftet å være under utvikling (og muligens til og med målrettet mot en global samtidig lansering), men ordlyden i Tokyo Game Show -tidsplanen innebærer at det er Sega som vil avsløre nytt rollespill, og ikke Atlus.

Det kan godt være en helt ny oppføring i den pågående Sakura Wars -serien. Sakura Wars-franchisen feiret nettopp sitt 25-årsjubileum tidligere i år i 2021, og en myk omstart for franchisen som ble lansert rundt om i verden tilbake i midten av 2020, og fikk generelt gunstige anmeldelser. Man kan lett forestille seg at Sega avduker et nytt Sakura Wars -spill som kan knyttes til 25 -års jubileet.

Vi får bare vente og se hva Sega og Atlus har planlagt for Tokyo Game Show neste måned. Sendingen fra de to utviklerne er planlagt til å finne sted 1. oktober, og starter klokken omtrent kl. 22.00 i Tokyo, som oversettes til 06:00 PT/9:00 ET/2PM BST.

For nå kan du sjekke ut vår guide om beste Persona -spill , der vi rangerer alle kamper i den mangeårige serien fra verste til beste.

Les mer  Best Sims 4 utvidelser å investere i
Les mer  The Future Games Show på Gamescom Powered by AMD satt til 26. august

Call of Duty: Vanguard vil bruke PS5 DualSense-funksjoner for å få hver pistol til å føles annerledes