Den sterkeste skurken i Destiny 2 er nå Trevor morderen Zamboni

0
126

Det nye Destiny 2 Outbreak Perfected Exotic quest er fantastisk. Det er like spennende og minneverdig som Whisper of the Worm quest, og det kommer med en kickass pistol. Når det er sagt, er det hode og skuldre over Whisper-søket i en usannsynlig kategori: Utbrudd Perfected Mission, Zero Hour, er uendelig mer skremmende, og det er alt takket være en robot som heter Trevor.

Trevor, eller TR3-VR, er … faktisk, jeg vet ikke hva Trevor skal være. Noen slags janitorial ‘bot, kanskje? Du møter ham i labyrintdelen av Zero Hour, så jeg antar at han er der for en grunn. Men fordi Destiny har en historie om å sette killer zambonis i endgame innhold, det er det jeg skal kalle ham. Jeg kan fortelle deg hva han gjør: skremme evig bejesus ut av deg når du prøver å løpe labyrinten. Jeg klarte å registrere mitt første rette møte med Trevor, og det handler om oppsummering:

Tre ting her. En, vær oppmerksom på at jeg bare freakin flyr inn i dette trygge rommet fordi jeg vil komme seg bort fra det som helvete ligger bak meg (jeg vet ikke på dette punktet). To, når jeg gjøre se hva som står bak meg – en helvete av metalltenner som ser ut som en tusenbenet som er krysset med en skurtreske – jeg skyter den ut av ren instinkt og frykt. Selvfølgelig er Trevor unphased. Han er ustoppelig. Tre, jeg kan bare se i horror som Trevor trekker seg for å gå etter min venn, som en av de strandede barna i Jaws 2.

Dette må være det skummelt skjebneet som noen gang har vært. En grusom rød glød kryper rundt hjørnet som lyden av gnashing metall blir høyere og høyere i ørene. Du bestiller det i motsatt retning, men en elektrisk barriere blokkerer rømningen din til gnashing er så høyt at det er praktisk talt et brøl. Du bryter til slutt gjennom barrieren da støynivået runder hjørnet bak deg, men åh det er for sent Trevor har kommet for å høste din sjel. Hva er dette horror show gjør i Destiny 2? Jeg vet ikke, men jeg elsker det – og tydeligvis, det gjør Bungie også.

Les mer  Her er hele Halo Infinite-kartet for kampanjen

TR3-VR venter. pic.twitter.com/Wn5LHP2EVKMay 8, 2019

Ingenting i det siste Destiny 2 patch notes vil redde deg fra Trevor, men det er noen kule ting der inne.