Destiny 2 er sikkerhetskopiert etter nødvedlikehold

"Skjebne (Bildekreditt: Bungie)

Destiny 2 ble brakt offline for nødvedlikehold, og mens det er tilbake, kan det fortsatt være dvelende problemer.

Sent i går kveld 24. juni begynte Destiny 2-spillere å rapportere en mengde feilkoder etter å ha mistet forbindelsen til Destiny 2-serverne. Destiny 2-feilkoder er oppkalt etter dyr, og de tre mest fremtredende kodene var ‘BAT’, ‘WEASEL’ og ‘PORPOISE.’ Bat og Weasel er vanligvis generelle nettverksproblemer forårsaket av dårlig internettforbindelse eller en flekkete forbindelse til Destiny 2-serverne, mens Bungie.net’s oppføring for marsvin-feilkoden lyder «Hvis du fortsetter å se denne feilen, er det sannsynlig på grunn av testing vi gjør på vår ende, vennligst tilgi støvet vårt. »

22:46 ET / 19:46 PT / 3:46 am BST 24. juni twitret Bungie Help at teamet undersøkte problemer som forårsaket de tre feilkodene. Fem timer senere pågikk etterforskningen fortsatt. Bungie kom tydeligvis inn i noen alvorlige problemer, men da den kunngjorde Destiny 2 ville bli brakt offline for nødvedlikehold fra kl. 7:15 ET / 04:15 PT / 12:15 BST den 25. juni. Heldigvis varte ikke nødvedlikehold for lenge, ettersom det var sikkerhetskopiert litt mer enn en time senere – men med en advarsel. Bungie undersøker fortsatt disse problemene, og spillere kan fortsatt oppleve tilkoblingsproblemer.

Destiny 2 nødtjenesteservervedlikehold kom i løpet av det som vanligvis er en travel dag for spillere, da Xurs plassering og Exotics blir avslørt senere på dagen. I tillegg legger spillerne opp for retur av Trials of Osiris-belønninger. Destiny 2 Season of the Splicer er for øyeblikket live, og The Last City har blitt kastet ut i endeløs natt. Tårnet er blitt overkjørt av Taken Blights, og spørsmålet om hva i helvete som skjer med Osiris, henger igjen.

I helt andre, men relaterte nyheter, er det nå en Destiny 2 veldedighetsbrødrister som får noen interessante tilbakemeldinger fra samfunnet.

Destiny 2 Tips | Destiny 2 Crucible tips | Destiny 2 Klasseguide | Destiny 2 Heroic Public Events | Destiny 2 Aspect of Destruction | Born in Darkness Destiny 2 Beyond Light guide | Destiny 2: Beyond Light Entropic Shard guide

Les mer  Beste FFXIV -klasser for nye spillere
Les mer  Halo Infinite devs bekrefter at Craig ikke var hans "beste selv" på Xbox Games Showcase i juli

Deathloop adaptiv utløser og pistolstoppeffekt får en videooppvisning