Dette var en fantastisk uke for Destiny 2 News

Jeg ser over Destiny 2 -overskriftene fra denne uken og lurer på hvordan de alle falt denne uken. Dette føles som noen lanseringsuke ting, som jeg antar er et godt tegn når Destiny 2 Lightfall kryper stadig nærmere. Det er fremdeles mye jeg trenger å se og prøve selv når utvidelsen er ute, men Bungie har med suksess stukket flammene med massevis av spennende kunngjøringer.

Denne uken startet ganske normalt med en ny Lightfall Environment Trailer. Og ja, det er en trailer. Det stier. Den neptuniske byen Neomuna ser ut i ulik noe tidligere skjebne -miljø, og jeg kan ikke vente med å rive gjennom den med en iriserende gripende krok i hånden min og litt dunkende bass i ørene mine.

Ting plukket virkelig opp på onsdag med avdukingen av «Buildcrafting Evolution», som lover å overhale måten vi tenker på belastninger i Destiny 2. For det første får vi faktiske belastninger.

Bungie viste til slutt frem lastesystemet i spillet det lovet for noen måneder siden, og det ser faktisk ut … ganske bra ut? Vi har 10 spor per karakter – når vi først låser opp dem gjennom det nye Guardian -rekkene, som er et av de største spørsmålstegnene som henger over lysfall – komplett med transmoginnstillinger og en solid pakke med etiketter for å hjelpe dem med å skille dem. Jeg er ærlig imponert, og litt lettet gitt spillets merittliste med brukergrensesnitt. Vil jeg bruke merkbart mindre tid i Destiny Item Manager etter Lightfall? Tiden vil vise.

Buildcrafting utviklet seg

"Destiny

(Bildekreditt: Bungie)

Enda viktigere er at vi kommer til å fylle de belastningene med dramatisk omarbeidede mods. Det er vanskelig å beskrive kortfattet hvor mye Destiny 2 Meta er i ferd med å endre. Warmind Cell Mods er borte, ladet for lys og elementære brønnmods får en baby som heter rustningsladning, artefaktmodus er nå bare gratis passiver du ikke trenger å utstyre, og anti-mesterteknologi blir lagt til hver underklasse. Matchspillet er borte, rustningsenergityper er borte, kampstilspor er borte. Bungie tar absolutt det nåværende MOD -systemet, som det innrømmer er en relikvie av en utdatert sandkasse, og ved å gjøre det håper den å trimme hinder og begrensninger fra buildcrafting -opplevelsen.

Les mer  Selv dagen før fellesskapsmoderatorer er ikke sikker på om spillet er ekte

Bungie var rask med å innrømme at «ikke alle nåværende bygg i Destiny 2 vil være mulig» en-til-en etter at disse endringene går i live, men jeg er alt for dette likevel. Ingen av mine nåværende bygg betyr virkelig noe for meg uansett, for som en gripende krok hengiven, garanterer jeg at jeg nesten aldri vil ta Strand av – bortsett fra å poppe en nødbrønn av utstråling der det er nødvendig, tydeligvis. Kan ikke forlate huset uten brønn.

For å oppsummere frustrasjonene mine med buildcrafting, har Destiny 2 kommet på sin egen måte for lenge. Vi har endelig fått alle 3.0 underklasser med alle disse kule modene og spillestilene, men uendelige hindringer som mestere og Elemental Shields tvinger oss fremdeles til å bruke spesifikke ting. Jeg vil drepe for å se Destiny 2 oppmuntre og belønne kreativ buildcrafting i stedet for å koke det ned til rock-paper-scissors så snart du går inn i innholdet der fiender faktisk er en trussel. Heldigvis ser det ut som om jeg ikke trenger å drepe noen andre enn den uheldige tapte sektorsjefen, jeg vil teste mine nye bygg på.

TWAB

"Destiny

(Bildekreditt: Bungie)

Denne buildcrafting -nyheten falt dagen før Destiny’s vanlige ukentlige blogginnlegg, så jeg regnet med at den faktiske TWAB (åpnes i New Tab) ville være lett på innhold etter at Bungie tømte arsenalet i første runde, men studioet klarte en dobbel whammy. Rumble er tilbake! Blå engrams er faktisk, alvorlig, 100% forsvinner denne gangen! Det nye raidet er ute 10. mars! Luftbåren effektivitet blir i utgangspunktet slettet fra primærene! Vi vil se mer ombeviserte raidpistoler, full auto nærkampinnkommende, evner nerfs for alle, men warlocks (suger å være en av mindre klasser ), og til og med PVE -buffs til min elskede døde manns fortelling. Bungie, du burde ikke ha det.

Dette må være den mest spennende samlingen av endringer siden heksedronningen, og jeg vet at Lightfall fremdeles har bensin i tanken. Strand er fortsatt en gåte, Guardian -rekker kan være enorme for både nye og veteranspillere, og kataklysmiske historie avsløringer brygger. Jeg er over månen, og det føles som om vi ikke en gang har kommet til de fleste av de store utvidelses tingene ennå. Jeg sa i min Destiny 2 Witch Queen -anmeldelse at disse utgivelsene er målt med deres nye innhold, så vel som de systemiske oppdateringene som følger med innholdet. Bungie har aldri mislyktes med førstnevnte, og Lightfall virker allerede mektig lovende på sistnevnte front, så dette ser ut som et utmerket år for skjebnen.

Les mer  Hvordan du migrerer GTA online karakter fra PS4 til PS5, og Xbox
Frenk Rodriguez
Hei, jeg heter Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en sterk evne til å kommunisere tydelig og effektivt gjennom mitt forfatterskap. Jeg har en dyp forståelse av spillindustrien, og jeg holder meg oppdatert på de siste trendene og teknologiene. Jeg er detaljorientert og i stand til å analysere og evaluere spill nøyaktig, og jeg tilnærmer meg arbeidet mitt med objektivitet og rettferdighet. Jeg bringer også et kreativt og nyskapende perspektiv til skrivingen og analysen min, noe som bidrar til å gjøre guidene og anmeldelsene mine engasjerende og interessante for leserne. Samlet sett har disse egenskapene tillatt meg å bli en pålitelig og pålitelig kilde til informasjon og innsikt innen spillindustrien.