Elden Ring-spiller lurer på hvordan noen kan like rollespillet etter å ha spilt vanskelig modus i en måned ved et uhell: «Jeg visste ikke at det fantes forskjellige bærebelastninger».

Reddit-brukeren Legendarygap havnet i et dilemma etter å ha prøvd Elden Ring. De hadde spilt og elsket Sekiro, deres første FromSoftware-spill, og alle sa at Elden Ring var det beste av det beste. Men fra deres synspunkt føltes det forferdelig å spille. Det var først en måned senere at de endelig fikk vite om rollespillets utstyrsladningssystem og innså at de utilsiktet hadde spilt med det absolutt dårligste unnvikelseskastet hele tiden.

«Jeg plukket opp Elden Ring fordi jeg har hørt at det skal være fantastisk. Jeg begynte å spille og hadde det elendig. Spillet føltes ekstremt vanskelig, og jeg skjønte ikke hva jeg gjorde feil», skrev de i et Reddit-innlegg der de beklaget at de hadde spilt på «hard mode» i en måned. «Det tok meg omtrent en uke å endelig slå Margit the Fell Omen, og [jeg] hadde en lignende opplevelse med andre tidlige sjefer.»

De forklarer at «da jeg først begynte, slo jeg Tree Sentinel (etter to timer uten å gjøre annet enn det) og plukket opp våpenet han slapp. Det viste seg at den pokkers greia er supertung, så fra da av hadde jeg spilt spillet mens jeg var overvektig. Jeg kunne ikke forstå hvorfor alle elsket dette spillet så høyt, men etter å ha oppdaget dette, liker jeg det faktisk også nå!»

Spilte ved et uhell på hardmodus i en måned fra r/Eldenring

Jeg skjønner hvorfor dette kan gjøre Elden Ring lite morsomt. Det tunge, tunge unnvikelseskastet tar ikke bare mye lengre tid, det gir også langt færre uovervinnelighetsrammer enn normale eller lette kast. Dette gjør den på grensen til ubrukelig; selv om du klarer å rulle deg gjennom et angrep, vil du garantert bli truffet av et oppfølgingsangrep før du rekker å reise deg.

På et eller annet tidspunkt i den uforsonlige induksjonsprosessen i Souls-spill har vi alle følt oss som den største tabben noensinne. Selv har jeg gode minner om at jeg fullstendig misforsto magisystemet i det opprinnelige Dark Souls og tok den verst tenkelige ruten gjennom åpningsområdene.

Jeg antar at hvis du bare tenker Sekiro, vil ikke utstyrsmengden være noe problem, men det er likevel en legendarisk tabbe å gjøre i en måned. Jeg tok kontakt med Legendarygap for å snakke om deres smertelige erfaring, og de sier at de liker Elden Ring mye bedre nå.

Les mer  The Last of Us 'Tommy på en potensiell avkastning i del 3: "Det er mye potensiale"

Elden Ring

(Bildekreditt: FromSoftware)

«Det er omtrent en uke siden jeg slo av hard-modus», begynner Legendarygap. «Jeg har spilt ganske mye; jeg jobber hjemmefra, så når jeg tar pauser, spiller jeg Elden Ring.

«Jeg oppdaget at utstyrsbelastningen hadde noe å si da jeg så LilAggy speedrunne spillet på YouTube. Han sa noe i retning av «vet du hva som ville vært sprøtt? Å prøve å klare denne utfordringen med full utstyrslast». Jeg fikk et «That’s So Raven»-øyeblikk og slo opp i en nybegynnerveiledning, lærte om utstyrslasten og sjekket inventaret mitt. Og jammen var jeg tung.

«Jeg endte også opp med å lære om Spirit Call Bell og innså at jeg også hadde gått glipp av den, noe som også gjorde det mye, mye enklere. Men ja, da jeg fant ut av det, føltes det som om alle nevronene i apehjernen min begynte å brenne.»

Forbløffende nok klarte Legendarygap å slå flere sjefer i løpet av den måneden de tilbrakte med treningsvekter festet til kroppen. De sier at de kom seg forbi Margit, Godrick, den eldgamle helten fra Zamor, Scaly Misbegotten og det svært memede fangehullet Watchdog. Det er en imponerende prestasjon på sin egen uheldige måte.

Spill som Dark Souls - Sekiro

(Bildekreditt: Activision)

Som tidligere Sekiro-only Souls-spiller er jeg også fascinert av deres erfaring med Elden Ring. Jeg har snakket med mange Elden Ring-spillere. Entusiaster som Bushy, som trives med å slå spillet med absurde bygg og begrensninger. Community-helter som Let Me Solo Her og Let Me Solo Them, som er elsket for sin samarbeidsinnsats. Skilpadde-cosplayere som bare vil gå en tur på nettet. Men jeg tror aldri jeg har møtt noen med akkurat denne historien med FromSoftwares spill.

«Det går mye bedre nå», sier Legendarygap om gjennomspillingen som nå er lettere. «Jeg bygger en samurai-figur til ære for Sekiro. Jeg prøver å få opp utholdenheten min slik at jeg kan bære store våpen. Jeg leker meg også med parering, som er mye vanskeligere enn pareringssystemet i Sekiro. Du må være mye mer presis, men det har vært gøy å bruke en blanding av parering og unnvikelse. Jeg har akkurat slått Rennala i dag, men jeg bruker mye mer tid på å utforske og gå hvor som helst.

Les mer  Hvordan bruke Diablo 4 Fast Travel to Cross Sanctuary raskt

«Jeg har også lært at det er det som gjør spillet så bra. Jeg synes kampene føles mye mer polerte og tilfredsstillende i Sekiro. Det er sannsynligvis favorittspillet mitt noensinne. Det har så mye omspillingsverdi for meg fordi kampene er så gode. Elden Ring er virkelig fantastisk når det gjelder utforskning, og det er helt vilt hvor mye det er å gjøre. Jeg elsker også lydsporet til noen av sjefene i spillet, de er fantastiske.»

Et annet sted har en Elden Ring-masochist pyntet seg med debuffs for å bli skutt med vilje i PvP.

Frenk Rodriguez
Hei, jeg heter Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en sterk evne til å kommunisere tydelig og effektivt gjennom mitt forfatterskap. Jeg har en dyp forståelse av spillindustrien, og jeg holder meg oppdatert på de siste trendene og teknologiene. Jeg er detaljorientert og i stand til å analysere og evaluere spill nøyaktig, og jeg tilnærmer meg arbeidet mitt med objektivitet og rettferdighet. Jeg bringer også et kreativt og nyskapende perspektiv til skrivingen og analysen min, noe som bidrar til å gjøre guidene og anmeldelsene mine engasjerende og interessante for leserne. Samlet sett har disse egenskapene tillatt meg å bli en pålitelig og pålitelig kilde til informasjon og innsikt innen spillindustrien.