En pikselartist får ikoniske Pokemon -anime -scener til å se ut som spillene, og nå gråter jeg inn på tastaturet mitt

En talentfull pikselartist tar klassiske scener fra Pokemon -anime og får dem til å se ut som de originale spillene, og vel, jeg tror jeg vet hvorfor jeg har tillitsproblemer nå.

Grunnen til at jeg gråter over tastaturet mitt på en solrik fredag ​​ettermiddag? Mange «klassiske scener» fra Pokemon, spesielt den første sesongen, er veldig triste! Husker du da Charmander ble forlatt (åpnes i New Tab) av disse rykkene og nesten døde fordi flammen hans ble sluppet av det øsende regnet mens Spearows ondskapsfullt angrep ham? Eller hva med da Ash måtte ta farvel med sin elskede Butterfree (åpnes i New Tab) og husket hele sin reise sammen? Dette var OG Sad Boy Hours for 10-åringen meg, og nå er de tilbake som pikselkunst og ikke mindre effektive til å trekke i hjertestrengene mine.

En artist som går av Pixeladdy (åpner i New Tab) har delt sin overtakelse av noen av Indigo Leagues mest emosjonelle scener på sosiale medier. Her er hans pikselkunstversjoner av de nevnte øyeblikkene:

OC_CHARMANDER_THE_SRAY_DECIDED_TO_RECREATE_This fra R/Pokemon

OC_SINCE_YOU_ALL_LOVED_THE_CHARMANDER_The_Stray fra R/Pokemon

Pixeladdy forteller meg at han nylig har sett på nytt episoder fra Indigo League og kjente en overveldende bølge av følelser som tvang ham til å gjenskape de mest minneverdige scenene i stil med favorittspillene hans.

«Som barn elsket jeg alltid de scenene fordi de virkelig satte meg i følelsene mine, og jeg følte meg alltid så følelsesmessig knyttet til de Pokemon,» sier Pixeladdy. «Jeg ønsket å blande to av favoritt tingene mine: Overworld -stilen til Pokemon -spill og Pokemon -anime som vi alle elsket som barn. Jeg ønsket å utfordre meg selv.»

Han forteller meg også at det er mer som kommer, noe som antyder at vi kan se et lignende inntrykk av mer av hans favorittanime, inkludert Naruto, Hunter X Hunter og Demon Slayer.

«Jeg vil definitivt leke med andre anime -scener, men totalt sett er dette bare morsomt for meg. Å gjenkjenne anime i denne nostalgiske Pokemon -spillstilen er super morsom for meg.»

Pixeladdy har en haug med flott arbeid som tilpasser forskjellige generasjoner av Pokemon til Pixel Art, som denne (åpnes i ny fane) som forestiller seg Pokemon Scarlet og Violets forretter i stil med brann og Leafgreen og, en av mine personlige favoritter, dette stykket ( åpner i ny fane) som bilder Halloween i Pallet Town. Gi ham en følge på Instagram (åpnes i New Tab) hvis du liker det du ser.

Les mer  Hogwarts Legacy Glitch lar deg utforske alle fellesrom uansett hvilket hus du blir med

Finn ut hvor favorittgenerasjonen din rangerte på listen vår over beste Pokemon Games .

Frenk Rodriguez
Hei, jeg heter Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en sterk evne til å kommunisere tydelig og effektivt gjennom mitt forfatterskap. Jeg har en dyp forståelse av spillindustrien, og jeg holder meg oppdatert på de siste trendene og teknologiene. Jeg er detaljorientert og i stand til å analysere og evaluere spill nøyaktig, og jeg tilnærmer meg arbeidet mitt med objektivitet og rettferdighet. Jeg bringer også et kreativt og nyskapende perspektiv til skrivingen og analysen min, noe som bidrar til å gjøre guidene og anmeldelsene mine engasjerende og interessante for leserne. Samlet sett har disse egenskapene tillatt meg å bli en pålitelig og pålitelig kilde til informasjon og innsikt innen spillindustrien.