Fast 10s originale manus «ekskluderte» én hovedperson – og Vin Diesel tenkte på å gå bort på grunn av det

"F9" (Bildekreditt: universelle bilder)

Det er vanskelig å forestille seg en rask og rasende film uten Vin Diesels Dominic Toretto. Men da skuespilleren så at en hovedperson fra serien ble «ekskludert» i det originale manuset for Fast 10, tenkte han på å gå bort fra prosjektet.

Universal Pictures bekreftet den offisielle tittelen på den kommende oppfølgeren, som kommer til å ankomme i 2023, nylig. Da nyhetene brøt, tok Diesel til Instagram for å dele sin nye logo, og en interessant anekdote fra filmens tidlige dager.

«Da F10 -manuset kom inn, ekskluderte det Mia Toretto…. Noen som jeg har tilskrevet brorskapet til Dom og Brian til,» begynte bildeteksten, da han refererte til Jordana Brewsters karakter, hans søster på skjermen. «Jeg ble så skuffet over at jeg ikke kunne se hvordan jeg kunne fortsette …

«Tross alt hadde jeg ikke tenkt å gjøre en annen faste med mindre Brian var tilbake i fire … Jeg trenger ikke å minne deg om begjæringene du sendte studioet for Lettys retur på slutten av fem.»

Et innlegg delt av Vin Diesel (@vindiesel)

Et bilde lagt ut av på

Diesel fortsatte med å huske hvordan en av døtrene hans var så sviktet at Mia ikke ble omtalt, hun snakket med regissør Justin Lin om det – og fikk deretter karakteren plassert tilbake i historien.

«Sideanmerkning, du vil aldri tro hvem som korrigerte den veldig viktige rollen som Mia … datteren min, Alpha Angel, som fortalte regissøren veldig tydelig og ærlig, ‘Nei Mia No Fast 10!’ Haha, «skrev han.

Opprinnelig planlagt å gi ut i løpet av påskehelgen 2023, Fast 10 – Reted Up to Be the Nestly Capittel i serien – kommer nå ut på kinoer 19. mai neste år.

Med Diesel og Jordana Brewster er nylig bekreftede rollebesetningsmedlemmer Aquamans Jason Momoa, kaptein Marvel’s Brie Larson, og Daniela Melchior, som steg til berømmelse i fjorårets The Suicide Squad. Sung Kang (som Han Lue), Chris ‘Ludacris’ Bridges (Tej Parker), Nathalie Emmanuel (Ramsey), Michelle Rodriguez (Letty Ortiz), og Charlize Theron (Cypher) forventes alle også.

Mens vi venter på å se om de vil, sørg for å ta igjen franchisen med vår guide om hvordan du kan se de raske og rasende filmene i rekkefølge – fordi de ikke ble utgitt i kronologisk rekkefølge.

Les mer  Avatar: Vannveien er den fjerde høyeste bruttofilmen gjennom tidene

"Amy Amy West

Jeg er en frilansunderholdningsforfatter her på GamesRadar+, som dekker alle ting TV og film på tvers av vår totale film- og SFX -seksjoner. Andre steder er ordene mine blitt publisert av slike som Digital Spy, Scifinow, Pinknews, Fandom, Radio Times og Total Film Magazine.

Frenk Rodriguez
Hei, jeg heter Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en sterk evne til å kommunisere tydelig og effektivt gjennom mitt forfatterskap. Jeg har en dyp forståelse av spillindustrien, og jeg holder meg oppdatert på de siste trendene og teknologiene. Jeg er detaljorientert og i stand til å analysere og evaluere spill nøyaktig, og jeg tilnærmer meg arbeidet mitt med objektivitet og rettferdighet. Jeg bringer også et kreativt og nyskapende perspektiv til skrivingen og analysen min, noe som bidrar til å gjøre guidene og anmeldelsene mine engasjerende og interessante for leserne. Samlet sett har disse egenskapene tillatt meg å bli en pålitelig og pålitelig kilde til informasjon og innsikt innen spillindustrien.