"Super (Bildekreditt: Nintendo)

Noe har virkelig opprørt Bowser. Glem at han er helt massiv og kaster raseri-drevne ildkuler mot meg, han er også dekket av mye mystisk tøff slam som er tydelig dårlige nyheter. Ja, det jeg ser for aller første gang er Bowser’s Fury i Super Mario 3D World-utgivelsen på Switch. Etter å ha blitt trukket ned i en dyster vortex som Mario, må jeg plutselig unngå lommer med lava som King Koopa planter på bakken, og gjøre mitt beste for å holde meg unna veien for den brennende prosjektilsprengningen som kommer direkte fra Bowsers munn. Det er ganske skuespillet ettersom regn strømmer ned fra den mørke himmelen og lyn fra torden over hodet. Hvis jeg er helt ærlig, tar jeg imidlertid ikke så mye oppmerksomhet til den store dårlige fyren som helvete med å sende meg til en brennende grav.

Etter å ha landet i et gigantisk fotavtrykk før dette brennende infernoet begynte i starten av Bowser’s Fury, blir øynene mine øyeblikkelig trukket mot noen veldig søte små detaljer. Når Mario krasjer lander, blir du umiddelbart møtt med poteformede blomster som bobler frem og tilbake under noen trær med spisse ører … ja, spisse ører . Ved siden av disse blomstene er det noen busker formet som kattehoder, og i det fjerne har en skilt som indikerer fare også kattunge og en katteskalle. Et stort dumt glis begynner å spre seg over ansiktet mitt, og til tross for den farlige flammekjørte situasjonen Mario snart er i, fortsetter jeg å sette pris på disse sjarmerende små detaljene. Visst, dette stedet er mørkt og kjedelig, og en gigantisk antagonist er ute etter å få meg, men det er vanskelig å fokusere på Bowsers mektige raseri når du er i et magisk land fylt med kattformede funksjoner.

Det tok meg ikke lang tid å bli helt forelsket i nivådesignene til Bowser’s Fury. Heldigvis har Super Mario 3D World + Bowser’s Fury en fantastisk fotomodus som jeg ikke får nok av. Mens jeg har likt å kaste meg inn i de kreative nivåene av Super Mario 3D World og Bowser’s Fury, har jeg brukt mesteparten av tiden så langt på å sette opp og ta lekne skudd og suge i det fargerike (ofte uklare kattefylte) utseendet verdens.

Les mer  Hvordan gå inn i hvelvet i Dooms domene i Fortnite

Purr-fect design

Bilde 1 av 7

"Super

(Bildekreditt: Nintendo) Bilde 2 av 7

"Super

(Bildekreditt: Nintendo) Bilde 3 av 7

"Super

(Bildekreditt: Nintendo) Bilde 4 av 7

"Super

(Bildekreditt: Nintendo) Bilde 5 av 7

"Super

(Bildekreditt: Nintendo) Bilde 6 av 7

"Super

(Bildekreditt: Nintendo) Bilde 7 av 7

"Super

(Bildekreditt: Nintendo)

Lite visste jeg at de tåbønnede blomstene og de kattunge-formede plantene bare er en smak av hva som kommer når Bowser’s Fury virkelig åpner for deg. Etter det første sammenstøtet med Bowser møter du din aller første Cat Shine, et samleobjektkatthodeemblem som fjerner den svarte gooen som blokkerer fyrlampen. Fyret ser forresten også ut som en katt med ører som dekorerer toppen og en hale som titter ut bak. Denne dystre Bowser er ikke en stor fan av lyset, så Cat Shines fastslår raskt at lys er nøkkelen til å beseire din veldig store fiende.

Etter at Bowser flykter fra stedet og været roer seg, ser du verden utvides for aller første gang. Nivåer springer opp fra vannet dekket av katteørede trær, og mens jeg våger meg nedover en liten bakke, blir jeg kinnskjegget bort (jeg beklager) til en verden der alt er kattet … > alt . Det er en absolutt glede å oppdage de minste detaljene i nivådesignene. Fra blader og graveringer som dekorerer siden på plattformene til gjerder med kattehodeutskjæringer, kan kattevenner sees uansett hvordan du ser ut.

Alle fiendene du møter har også spiret kattunge, med slike som Piranha Plants, Blocksteppers, Goombas, Conkdors, Boomerang Bros, og mye mer i tillegg til sportslige, pawome utseende. Å spille som både Mario og Toad i en catsuit er virkelig kirsebæret på toppen av hele opplevelsen, og det er lett en av de morsomste powerups å bruke i Bowser’s Fury og Super Mario 3D World. Ikke bare er det bare søtt, men det lar deg også tiltrekke en liten hær av medkatter i Bowser’s Fury. Disse luftige vennene ser ut til å gjenspeile fargene på andre karakterer du kan spille i Super Mario 3D World, og de setter scenen for noen av de beste fotomulighetene.

Poter for effekt

Bilde 1 av 13

"Super

(Bildekreditt: Nintendo) Bilde 2 av 13

"Super

(Bildekreditt: Nintendo) Bilde 3 av 13

"Super

(Bildekreditt: Nintendo) Bilde 4 av 13

"Super

(Bildekreditt: Nintendo) Bilde 5 av 13

"Super

(Bildekreditt: Nintendo) Bilde 6 av 13

"Super

(Bildekreditt: Nintendo) Bilde 7 av 13

Les mer  Apex Legends kommer til Nintendo Switch og Steam senere i år

"Super

(Bildekreditt: Nintendo) Bilde 8 av 13

"Super

(Bildekreditt: Nintendo) Bilde 9 av 13

"Super

(Bildekreditt: Nintendo) Bilde 10 av 13

"Super

(Bildekreditt: Nintendo) Bilde 11 av 13

"Super

(Bildekreditt: Nintendo) Bilde 12 av 13

"Super

(Bildekreditt: Nintendo) Bilde 13 av 13

"Super

(Bildekreditt: Nintendo)

Hvis Super Mario 3D World + Bowser’s Fury etterlater meg noe, er det håp om at bildemodus fortsetter å vises i fremtidige Nintendo-utgivelser.

Mens du har litt kontroll over kamerabevegelser mens du hopper rundt plattformer, lar den utmerkede fotomodusen deg virkelig ta utsikten. Når alt kommer til alt, med så mange søte katter som streifer rundt i verden, er det bare naturlig at du vil ta noen bilder. Med alle mulige forskjellige funksjoner å leke med, lar fotomodus deg ta det perfekte bildet til enhver tid i både Super Mario 3D-verdenen og Bowser’s Fury, slik at du virkelig kan la kreativiteten løsne. Som noen som er ny i Super Mario 3D World, forventet jeg absolutt ikke å bruke mye av tiden min på å ta bilder av Cat Toad i all sin majestet på Switch, men jeg har ingen angrer. Jeg bruker også mye tid på å bruke den til å zoome inn på omgivelsene mine, slik at jeg virkelig kan sette pris på oppmerksomhet på detaljer på hvert nivå.

Akkurat som noen av de beste fotomodusene i andre spill som God of War og Horizon Zero Dawn, utstyrer fotomodusen i Marios siste eventyr deg med en rekke forskjellige filtre, med noen seriøst stilige og morsomme effekter for å livne opp dine bilder. Fra å lage Cat Toad til et kunstverk med oljemalerifilteret, til å ta tøffe bilder med Fish-Eye Lens og snappe uendelige bilder av Mario i en catsuit med andre katter som smugler seg til ham, det er en ren fryd å rote med alternativene og få mest mulig ut av Nintendos fargerike miljøer. Jeg begynte til og med å forme mitt helt eget spill av Pokemon Snap i Bowser’s Fury. Med hver nye fiende jeg møter som har blitt forvirret av katteører, føler jeg meg tvunget til å åpne fotomodus og få et skudd av hver fiende som om jeg samler og katalogiserer alle kattdesignene.

Bowsers Fury kunne ha sendt meg sårende inn i en ildfull, mørk verden med en rasende fiende som var varm på hælene mine, men det tok meg også med på et vidunderlig, kattfylt eventyr jeg ikke snart vil glemme. Og takket være den fantastiske fotomodusen, kan jeg med glede se tilbake på tiden min med Mario og Toad i sine respektive kattedrakter når jeg vil. Hvis Super Mario 3D World + Bowser’s Fury etterlater meg noe, er det håp om at bildemodus fortsetter å vises i fremtidige Nintendo-utgivelser.

Les mer  Fall Guys sesonger vil legge til "haug med gratis innhold" i spillet, bekrefter Mediatonic

Her er hvorfor Super Mario 3D World + Bower’s Fury endelig gjorde en av våre forfattere til en 60FPS snobb .