Gossip Girl -omstart kansellert på HBO etter to sesonger

HBO Maxs Gossip Girl -omstart er kansellert etter to sesonger.

Showet, utviklet av Joshua Safran, fungerte både som en utvidelse og oppfølger til CW -serien med samme navn med Blake Lively, Leighton Meester og Penn Badgley. Begge iterasjoner av Gossip Girl følger en gruppe tenåringer på en privatskole i New York City som er under sosial overvåking av en mystisk enhet som heter ‘Gossip Girl.’

«Vi er veldig takknemlige for showrunner/utøvende produsent Joshua Safran, og utøvende produsenter Stephanie Savage og Josh Schwartz for å ha brakt oss tilbake til Upper East Side og alle skandaler på Constance Billard,» sa HBO Max i en uttalelse. «Selv om vi ikke går videre med en tredje sesong av Gossip Girl, takker vi dem for de lokkende kjærlighetstrekantene, beregnet backstabbing og upåklagelig måte denne serien brakte til et nytt publikum.»

Den nye rollebesetningen inkluderte Jordan Alexander, Whitney Peak, Tavi Gevinson, Eli Brown, Emily Alyn Lind, Thomas Doherty, Evan Mock, Laura Benanti, Savanah Lee Smith, Adam Chanler-Berat, Jason Gotay og Zion Moreno. Michelle Trachtenberg omgjorde sin rolle som skurk Georgina Sparks fra det originale CW -showet og Kristen Bell kom tilbake som fortelleren.

«Det er med de tyngste hjertene jeg må kunngjøre Gossip Girl, ikke vil fortsette på HBO Max,» sa Safran i en melding til fans torsdag morgen. «Takk for at du så på, og jeg håper du vil stille inn finalen neste torsdag for å se hvordan det hele kommer sammen. En stor takk til alle GG -fans rundt om i verden. Du er grunnen til at vi kom tilbake i den første sted, og hvem vet, kanskje grunnen til at vi vil møtes igjen. Mye kjærlighet. »

For mer, sjekk ut listen over de beste TV -programmene gjennom tidene.

Les mer  Bryan Cranston sier at Super Bowl -annonsen kan være slutten på Walter White
Frenk Rodriguez
Hei, jeg heter Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en sterk evne til å kommunisere tydelig og effektivt gjennom mitt forfatterskap. Jeg har en dyp forståelse av spillindustrien, og jeg holder meg oppdatert på de siste trendene og teknologiene. Jeg er detaljorientert og i stand til å analysere og evaluere spill nøyaktig, og jeg tilnærmer meg arbeidet mitt med objektivitet og rettferdighet. Jeg bringer også et kreativt og nyskapende perspektiv til skrivingen og analysen min, noe som bidrar til å gjøre guidene og anmeldelsene mine engasjerende og interessante for leserne. Samlet sett har disse egenskapene tillatt meg å bli en pålitelig og pålitelig kilde til informasjon og innsikt innen spillindustrien.