Hello Kitty Island Adventure fylte faktisk Animal Crossing: New Horizons-hullet i hjertet mitt.

Å hoppe i fallskjerm fra et fly ved siden av Hello Kitty har alltid vært en drøm for meg, og etter å ha spilt Hello Kitty Island Adventure kan jeg endelig krysse det av på listen. I likhet med Animal Crossing: New Horizons har jeg meldt meg på for å flytte til en tropisk øy sammen med en gjeng søte figurer. Heldigvis er folkene jeg har meldt meg på denne opplevelsen med, ganske vennlige og vil bare bytte gaver med meg hele tiden, så jeg tror jeg kommer til å trives her.

Siden utgivelsen av Nintendos hitspill har vi sett utallige andre spill inspirert av New Horizons-livet, og Hello Kitty Island Adventure er intet unntak. Begge spillene krever at du finner deg til rette på en øde øy, med søte naboer og livssimulering – men det er noe spesielt med Sunblinks spill som får meg til å føle at det er mars 2020 om igjen.

Jeg var alltid mer interessert i Hello Kitty Island Adventure enn i lignende spill på grunn av tilknytningen til det japanske gaveselskapet Sanrio. Som du kanskje vet, kommer Hello Kitty og alle vennene hennes rett fra Sanrios maskotkatalog. Det betyr at mens du utforsker øya, vil du møte folk som My Melody, Kuromi, Pompompurin, Tuxedo Sam, Aggretusko og mange flere. Å få henge med og samhandle med alle disse figurene føles som Disneyland for Sanrio-fans, men Hello Kitty Island Adventure er mer enn bare små gaver og store smil.

Hva drømmer er laget av

Hello Kitty Island Adventure

(Bildekreditt: Sunblink / Sanrio)

I Hello Kitty Island Adventure skaper du din egen Sanrio-personlighet (enten en hund, katt eller fugl) og tilpasser alt fra øyne, pelsfarge, kroppstype og mye mer. Når du er på Friendship Island, må du presentere deg for de nye, kjære naboene dine. Alle figurene har sine egne interesser, personligheter og base på øya. My Melody eier for eksempel den lokale gavebutikken, Hello Kitty driver øyas kafé, og Kuromi er å finne på favorittstedet sitt: Spøkelsesskogen.

En ting jeg likte med Hello Kitty Island Adventure, er hvor mye det er å gjøre hver dag. Nå som Animal Crossing: New Horizons er over tre år gammelt, sliter jeg med å finne en grunn til å sjekke innom øya mi hver dag. Heldigvis er det alltid så mange oppgaver og utfordringer å ta fatt på på Hello Kittys ferieøy – enten det er å utveksle gaver med øyboerne, skaffe gjenstander, lage mat, bake, fange småkryp, sette opp hus til de ulike gjestene som kommer på besøk, og mye mer.

Les mer  På fire dager har 2 millioner mennesker meldt seg på Genshin Impact Devs neste kamp

Hello Kitty Island Adventure

(Bildekreditt: Sunblink / Sanrio)

Det har vært veldig gøy å ha et nytt univers som jeg kan hoppe inn i i løpet av dagen igjen, spesielt siden jeg kan spille Hello Kitty Island Adventure på iPad-en min ved hjelp av berøringsskjermkontroller eller et sett Nintendo Switch Joy-Cons. Dessverre betyr dette at den eneste måten du kan spille på, er med en Apple-enhet eller et Apple Arcade-abonnement.

Noe Hello Kitty Island Adventure har, som Animal Crossing: New Horizons ikke har, er de tilfeldige minispillene som er spredt rundt på øya. Med jevne mellomrom kommer du over et eldgammelt tempel med gåter på ulike nivåer som du må løse. Disse oppgavene er ikke vanskelige å løse og gir deg som regel nyttige gjenstander, i tillegg til at de ikke tar bort resten av den typiske, koselige spillopplevelsen – noe jeg var skeptisk til da jeg så spillets første trailer. Disse oppgavene gir deg også litt avveksling når du trenger litt forandring i løpet av spillet.

Eggjakt

Hello Kitty Island Adventure

(Bildekreditt: Sunblink / Sanrio)

«Det føles som om jeg har spilt i utallige timer nå, men det er fortsatt så mye å utforske på Friendship Island, og det er mange utfordringer å fullføre.»

Mitt personlige høydepunkt i Hello Kitty Island Adventure så langt må være minispillet Gudetama Snap. Da jeg først la merke til at Sanrio-favoritten min skulle være med i den koselige simuleringen, kunne jeg ikke vente med å møte dem. Dette ble enda bedre da jeg oppdaget at du får møte dem gjennom et minispill med passende tema. Her må du holde utkikk etter det late egget som er spredt utover Friendship Island. Når du har funnet egget, tar du en selfie med dem, og avhengig av hvor mange du tar, får du ulike belønninger med Gudetama-tema. For ordens skyld kan jeg nevne at jeg for øyeblikket har rundt 40 bilder i samlingen min, men det er fortsatt mange flere å finne.

Sunblink sa at Hello Kitty Island Adventure føles som en AAA-opplevelse, og etter å ha spilt det de siste par ukene skjønner jeg hva utvikleren mener. Det føles som om jeg har spilt i utallige timer nå, men det er fortsatt så mye å utforske på Friendship Island, og det er mange utfordringer å fullføre. Jeg har kanskje bare skrapt i overflaten, men jeg gleder meg til å låse opp enda mer av Hello Kittys feriested, prøve spillets flerspillermodus og finne alle de 96 Gudetamaene.

Les mer  Alle Oxenfree 2-senderplasseringer og hvordan du plasserer dem

Hello Kitty Island Adventure kan spilles nå via Apple Arcade.

Ta en titt på listen vår over spill som Animal Crossing for å finne ut hva annet du bør ha på radaren.

Frenk Rodriguez
Hei, jeg heter Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en sterk evne til å kommunisere tydelig og effektivt gjennom mitt forfatterskap. Jeg har en dyp forståelse av spillindustrien, og jeg holder meg oppdatert på de siste trendene og teknologiene. Jeg er detaljorientert og i stand til å analysere og evaluere spill nøyaktig, og jeg tilnærmer meg arbeidet mitt med objektivitet og rettferdighet. Jeg bringer også et kreativt og nyskapende perspektiv til skrivingen og analysen min, noe som bidrar til å gjøre guidene og anmeldelsene mine engasjerende og interessante for leserne. Samlet sett har disse egenskapene tillatt meg å bli en pålitelig og pålitelig kilde til informasjon og innsikt innen spillindustrien.