Hvis du synes metallutstyret Solid 3 -remake -avsløringen var for ostete, var du ikke der første gang

«For en spenning, med mørke og stillhet gjennom natten.» Jeg kom opp i 19 år gammel da Metal Gear Solid 3 landet på europeiske bredder i 2005, og forsto ikke helt hva som foregikk under åpningskredittene Anthem. Jeg forsto at Action-Adventure Stealth-serien lenge hadde blitt inspirert av skaperen Hideo Kojimas lidenskap for James Bond-franchisen, men frem til det tidspunktet, likheten da jeg forsto at det var mer en mekanisk.

For alle hensikter var Snake en triggerglad spion. Han hadde en uber-intelligent kollega i øret til enhver tid, og hadde tilgang til den mest nyskapende teknologien som bidro til å få jobben gjort. Han kjempet mot mange ansiktsløse fotsoldater, og noen av de mest minneverdige sjefene som er større enn livet jeg noensinne har sett før i videospill. Og oftere enn ikke var det en kjærlighetsinteresse i blandingen i en eller annen form eller form.

Det hele var veldig, vel, James Bond . Da Metal Gear Solid 3 rullet rundt, forsto jeg at sammenligningene med Ian Flemings romaner og de påfølgende flere filmatiseringene – jeg hadde bare aldri vurdert at dette ville utvide til de cheesiest av temasanger, med skrikende trompeter og blomstrende kettedrums og Hudkrypende tekster. Det var akkurat slik Snake Eater sparket i gang for 18 år siden, og jeg husker at jeg vendte meg til kameraten min den gangen og spurte: Hva i helvete var det?

Da Metal Gear Solid 3 -remake -traileren falt på gårsdagens PlayStation Showcase, spurte GamesRadar+’s Hirun Cryer for alvor: Må det virkelig være med en så dårlig trailer? Og ærlig talt, jeg tror svaret er ja.

Behandlet et solid

"Metal

(Bildekreditt: Konami) Retrospektiv

"Metal

(Bildekreditt: Konami)

Metal Gear Solid 3: Snake Eater var James Bond gjennom John Rambo

I motsetning til forløperne, gikk Metal Gear Solid 3 bort fra de første Solid Games ‘industrielle omgivelser, og la oss ned i jungelen. Vi kunne jakte dyreliv etter mat, Don Camouflage som hjalp oss med å blande oss inn i omgivelsene våre, og vade nesedyp i ferskvannsinnsjøer som en andre verdenskrig. Metal Gear Solid 3-remake-traileren antyder alt dette, med sitt livssirkel, rovdyr, en vannmasse som ligner den som huser sorgsmøtet, og selvfølgelig , Slo slangen i drikken dekket av svart maling iført en bandana og en tusen-yard stirre. Og så er det spilletid, kameraet svinger oppover, trompetene sprenger og kettledrums rumler. «For en spenning, med mørke og stillhet gjennom natten.»

Les mer  Skyrim-spiller bruker to måneder på å prøve å slå det hardcore, permadeath-regelsettet de har laget for rollespillets legendariske vanskelighetsgrad.

Enkelt sagt: Det er ostete som faen, og det er akkurat det som gjør det fantastisk. Det er fremdeles noen ganske viktige detaljer som skal strykes ut på dette tidspunktet – ikke minst hvem som faktisk hjelper utvikling – men det er betryggende å vite at Metal Gear Solid 3 Remakes nivåutforming ser identisk ut med originalen, og at Metal Gear Solid Solid 3 Remake er en «trofast» historie rekreasjon, men tilbyr utviklet spill og visuals. Til og med Daft Delta-symbolet som ser ut til å ha erstattet nummer 3 på slutten av spillets tittel, føles i holder med MGS 3s selvsikkerhet-noe som tvang de bak kulissene til å avklare, til tross for at de ikke var i stand til å hindre fans fra å klovne på den. «Delta -symbolet ble valgt fordi dens betydning passer til konseptet med remake -prosjektet,» lyder denne tweeten. «Delta betyr» endring «eller» forskjell «uten å endre struktur.»

Metal Gear Solid -serien har alltid skrytt av ikoniske skurk, men det er argument for å komme med at MGS 3 inkluderer det beste og mest minneverdige. Fra en ung revolver ocelot, til sjefen og hennes brokete mannskap av dedikerte og forankrede borgere – frykten, raseri, smerten, sorg og slutten – jeg kan ikke vente med å se hvordan hver av disse jævlene blir reimaginert mot moderne forventninger. Uten å ødelegge noe spesielt, lurer jeg også på om nyinnspilling vil inneholde de samme intuitive løsninger for visse kamper som spillets originale tilbud gjorde for nesten to tiår siden.

Tiden vil vise seg, men jeg er allerede sikker på at ostinessen som kjørte så mye av nakne slangens jomfrutur i 2005, vil bli beholdt denne gangen, Gud forferdelig/spektakulært fantastisk temasang og alt. Enten du var rundt første gang eller ikke, garanterer jeg at trompeter, trommer og vokal nå sitter fast i hodet ditt resten av uken. Gjør deg klar til å søke og smelte i slange. Eller noe. Jeg forstår fremdeles ikke hva noe av det betyr. For en spenning, faktisk.

Sjekk ut alt som er kunngjort på PlayStation Showcase 2023

Frenk Rodriguez
Hei, jeg heter Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en sterk evne til å kommunisere tydelig og effektivt gjennom mitt forfatterskap. Jeg har en dyp forståelse av spillindustrien, og jeg holder meg oppdatert på de siste trendene og teknologiene. Jeg er detaljorientert og i stand til å analysere og evaluere spill nøyaktig, og jeg tilnærmer meg arbeidet mitt med objektivitet og rettferdighet. Jeg bringer også et kreativt og nyskapende perspektiv til skrivingen og analysen min, noe som bidrar til å gjøre guidene og anmeldelsene mine engasjerende og interessante for leserne. Samlet sett har disse egenskapene tillatt meg å bli en pålitelig og pålitelig kilde til informasjon og innsikt innen spillindustrien.