Hvorfor bryteren trenger sin mye ryktede offisielle Game Boy Advance Emulator

"Nintendo (Bildekreditt: Nintendo)

Game Boy Advance er hjemmet til noen fantastiske spill. Faktisk stammer mange av mine kjæreste barndomsminner fra å spille de beste GBA-spillene på min indigo-fargede håndholdte. Jeg husker fremdeles at jeg ble helt oppslukt av Pokemon Sapphire under en lang kjøretur hjem fra en tur til Frankrike-til tross for den svake ikke-backlit-skjermen til håndholdingen, som var umulig å se i et visst lys. I tillegg til å bruke dager på å strømme over slike som Fire Emblem: The Sacred Stones, Kirby and the Amazing Mirror, og Hamtaro: Ham-Ham-spill, er det fremdeles så mange Game Boy Advance Games jeg aldri fikk hendene på. Med tidenes gang koster mange av disse spillene en pen krone å hente i sin opprinnelige form, og det er grunnen til at mange henvender seg til uoffisielle emulatorer.

Å gjøre det er litt av et grumsete område når det scene. Selv om ingenting er bekreftet på Nintendos slutt, gir slike offisielle tillegg perfekt fornuft, og det er mange grunner til at jeg håper det blir utført.

Arv

"Fire

(Bildekreditt: Nintendo) Les mer

"Nintendo

(Bildekreditt: Nintendo)

Her er 10 spill å laste ned før Wii U og 3DS eShop lukker seg .

Gjennom årene har Nintendos utvalg av konsoller og håndholdte tilbud om så mange forskjellige minneverdige spill. Med mye som gikk forbi meg av en eller annen grunn, drømmer jeg fortsatt om å kunne få tilgang til dem alle på ett sted og oppleve spill jeg aldri fikk sjansen til å spille. Bryteren, som en hybridkonsoll, er et så flott hjem for de eldre spillene, og jeg kan ikke la være å håpe å se dem bli lettere tilgjengelig overalt.

Vi har stadig begynt å se et utvalg av spill fra tidligere generasjoner ankommer bryteren. Nintendo Switch Online -medlemmer kan spille en samling av SNES og NES -spill, og senest tilbyr det dyrere Nintendo Switch Online Expansion Pack -abonnementet en hjelp til N64 og Sega Genesis -spill – hvorav noen fremdeles blir lagt til (med Mario Golf på N64 som en av de siste tilleggene). Dette er absolutt et skritt i riktig retning, selv om det legger dem bak en lønnsvegg og bare inkluderer et begrenset antall.

Les mer  De beste WD BLACK SN850 priser og tilbud

Siden ingenting er bekreftet og vi bare har en lekkasje å gå på, vet vi ennå ikke om Game Boy Advance Games ville følge i fotsporene til N64 -tilleggene, men det virker som en ganske sikker innsats. Det vil absolutt hjelpe Nintendo med å gjøre mer premium, og på dette tidspunktet, ganske mangelfulle utvidelsespakkemedlemskap mer tiltalende og verdt. Og hvis rykter som antyder at Game Boy -spill kan legges ned på linjen også viser seg å være sant, ville bryteren ha et robust bibliotek med gammelt og nytt.

"Beste

(Bildekreditt: Nintendo)

«Game Boy Advance er en maskin jeg alltid vil holde kjær, og det ville være så flott å igjen sette pris på og oppdage bare fantastisk og hyggelig så mange av spillene fremdeles er.»

For øyeblikket føles det spesielt viktig å se at slike spill kommer til den siste konsollen i lys av nyhetene om at eShop på Nintendo 3DS vil stenge for godt fra mars 2023. Det er takket være 3DS ‘virtuelle konsoll som jeg Kan fortsatt se på noen klassiske spillguttespill som Kirbys drømmeland etter å ha plassert kassetten min. Selv om vi fremdeles kan kjøpe dem fra nå, er det fremdeles så synd at det går bort – selv om 3DS er en eldre håndholdt. Når det gjør det, vil det nok en gang være vanskeligere å få tilgang til noen av de eldre håndholdte spillene offisielt, og det er grunnen til at muligheten for å se flere emulatorer på Switch virkelig betyr noe.

Tross alt er mange av de klassiske Game Boy og Game Boy Advance -spillene en del av Nintendos historie, og bør være lett tilgjengelige for spillere å oppleve og glede seg over. The Legend of Zelda: Den minske hetten, for eksempel, er ett spill jeg alltid har ønsket å prøve ut, og hvis det kommer til bryteren, kan jeg endelig gjøre det uten å måtte skallet ut for den på en kassett. Det føles også som om det er en fornyet interesse for alle ting retro i disse dager, med omstartene til klassiske serier og flere remastere. Med generasjoner av spillere som kanskje gikk glipp av Game Boy og GBA tilbake på dagen, gir Switch en mulighet til å åpne døren for disse spillene.

Les mer  En ny Pokemon Converse-serie er ute neste måned

Jeg tenker fortsatt på mange av GBA- og Game Boy -spillene jeg tappet inn i mine yngre år, og tanken på å potensielt kunne se på noen av dem på bryteren er mer enn tiltalende. Det som er mest begeistret for meg, er muligheten for å prøve ut spill jeg aldri har spilt før uten å måtte investere i en kopi hvis jeg ikke liker det spesielt. Det er enhver sjanse for at denne emulatornyhetene ikke utgjør noe, men jeg vil holde ut håp om at vi ser et rik utvalg av spill fra de klassiske håndholdte konsollene nedover linjen. Game Boy Advance er en maskin jeg alltid vil holde kjære, og det vil være så flott å sette pris på og oppdage bare fantastisk og hyggelig så mange av spillene fremdeles er.

med Nintendo som lukker 3DS og Wii U digitale butikker, hvor etterlater det videospillets bevaring?

"Heather Heather Wald

Seniorstabsskribent

Jeg begynte å skrive for spilldelen på et studentdrevet nettsted som en undergrad, og fortsatte å skrive om spill på fritiden under detaljhandel og temp-jobber i en årrekke. Etter hvert tjente jeg en MA i magasinjournalistikk ved Cardiff University, og fikk like etter min første offisielle rolle i bransjen som innholdsredaktør for magasinet Stuff. Etter å ha skrevet om alle ting teknologi og spillrelaterte, gjorde jeg en kort stund som frilanser før jeg landet min rolle som stabsforfatter her på GamesRadar+. Nå får jeg skrive funksjoner, forhåndsvisninger og anmeldelser, og når jeg ikke gjør det, kan du vanligvis finne meg mistet i en av Dragon Age eller Mass Effect -spill, tucking inn i en annen herlig indie eller drikke altfor mye te til mitt eget beste.