Hvorfor jeg har spilt Genshin Impact hver dag i et år og vil anbefale det til alle som vil lytte

0
19

"Genshin (Bilde kreditt: Mihoyo)

Har vennekretsen din en selger? Du vet, noen som anbefaler deres favoritt ting med en slik glød og regelmessighet at de praktisk talt kan kvalifisere seg til en kommisjon? Det er en sånn fyr i vennegruppen min som kjøper alt han kan på Amazon (jeg visste ikke engang at du kunne mat der), og vi tusler alltid på ham om salgsplassene hans. Ironisk nok er dette den samme vennen som først introduserte meg for Genshin Impact, og nå har dette spillet gjort meg til den andre selgeren i gruppen vår.

Jeg elsker Genshin Impact, og jeg anbefaler det til alle og hunden deres. Jeg har spilt det bokstavelig talt hver eneste dag i ett år i strekk, og jeg vil ikke stoppe når som helst snart. Jeg hadde aldri forventet dette på dag én, men et år senere har det blitt den perfekte lille brikken for å fullføre spillpuslespillet mitt – linjeblokken for å fylle min pent arrangerte hobbytid Tetris.

Så her er jeg, og anbefaler Genshin Impact høyere enn noensinne på ettårsdagen.

Hvorfor du bør spille Genshin Impact

"Genshin

(Bildekreditt: MiHoYo)

Jeg anbefaler Genshin Impact på samme måte som jeg pleide å anbefale Black Desert Online: med store forbehold som egentlig ikke betyr noe, med mindre du blir en endgame goblin som meg. Den grunnleggende opplevelsen er utrolig og kan neppe være mer tilgjengelig. Genshin Impact er helt gratis, og det er på PS4, PS5, mobil og PC. For meg blir dette vanskeligere å huske for hver oppdatering. Hver fantastisk utsikt, hver fullstendig oppgavelinje, hver intens sjefkamp – helt gratis. Det er trolldom. Gratis-å-spille-spillene i de motbydelige annonsene skulle ønske de var så gode.

Akkurat som Black Desert er en morsom, billig single-player RPG som gjemmer seg i en komisk ubalansert MMO, er Genshin Impact en fantastisk JRPG i åpen verden med et gacha-inntektssystem som ikke ødelegger opplevelsen for nye spillere. Hvis du tar noe fra denne artikkelen, la det være dette: du trenger ikke bruke penger på Genshin Impact for å ha det bra med det. En av spillets største innholdsskapere, Enviosity, har bygget et helt merke rundt dette faktum. Du får mer enn nok gratis ressurser og karakterer til å drive opp eventyrene dine og slette alt grunninnholdet. Jeg bruker litt på spillet hver måned fordi jeg elsker det og vil støtte det, men vi skal snakke om det senere.

Les mer  Marvels Avengers neste oppdatering vil tillate spillere å spille som den samme helten

Genshin Impact er et tredjepersons actionspill hvor du raskt bytter mellom en gruppe på fire karakterer for å utføre kombinasjoner ved å kombinere elementer som ild og vann, is og lyn, og så videre. Det er varierte og nærkampe, noen dedikerte healere og støtteenheter, egoistiske skadeforhandlere og noen som sitter imellom, og de er altfor vakre for denne verden. Mer vanlige firestjerners karakterer kan overgå noen sjeldnere femstjerners karakterer, noe som gjør det lettere å bygge drømmelaget ditt, men du kan virkelig ikke gå galt med noen. Noen enheter er flinkere til noen ting enn andre, men Genshin Impact har gjort en bemerkelsesverdig god jobb med å holde karakterene forholdsvis kraftige, men meningsfullt forskjellige, med noen få beryktede outliers. Hu Tao er ødelagt, og jeg skal skamløst spille henne til universets hetende død.

"Genshin

(Bildekreditt: MiHoYo)

Bekjempelse er flott, men det er mest halve moroa, og jeg mener det på en god måte. Teyvat, Genshin Impacts verden, er den virkelige overskriften. Den er rik på hemmeligheter, skatter, ressurser, tidsprøver, minibosser, gåter og andre organiske interessepunkter som gir den smittsom energi og fristelse som andre spill i åpen verden ville drepe for. De mange Breath of the Wild -sammenligningene som ble kastet ut ved lanseringen av Genshin Impact – noen av dem kastet av meg – var fortjent, men det er vokst ut av denne designen. Du kan med rette sammenligne det med mange spill, men det er ingen andre steder som Teyvat. Du kommer for de fantastiske severdighetene og blir værende når du innser at hvis du kan se det, kan du gå dit, og det er sannsynligvis noe kult som venter på å bli funnet. Mellom wanderlust og det uansvarlige nydelige lydsporet (vær så snill å gi oss en vinyl -LP, MiHoYo), er bare å gå rundt en konstant fryd.

Det er kjøttet og potetene, og i det siste året har Genshin Impact lagt til så mange morsomme sideaktiviteter i blandingen at det noen ganger er vanskelig å holde oversikt. Det er en øybygger som lar deg lage boliger for favorittfigurene dine og sette opp hele byene rundt dem. Du kan faktisk fiske nå i stedet for bare-laks ut av innsjøer. Arrangementer serverer jevnlig plattformutfordringer, vanvittige spillmoduser som tårnforsvar og rekvisittjakt og rett opp Fall Guys, samt valgfrie sjefer som kan knuse selv veteranspillere.

Les mer  Elder Scrolls Online får en ny valuta i spillet som du kan bruke på loot box items

Hvorfor jeg spiller Genshin Impact

"Genshin

(Bildekreditt: MiHoYo)

Genshin Impact har blitt misunnelsesverdig dynamisk, og jeg vet dette fordi jeg har opplevd alt fra førstehånds. Jeg nærmer meg 100% utforskning i alle regionene, jeg har trukket alle kamputfordringer i spillet, ryddet hvert oppdrag, likte hver sang – og de tingene alene kan vare deg som 100 timer, helt gratis. Men jeg hopper fortsatt på Genshin Impact hver eneste dag, selv om det ikke er noe helt nytt å gjøre. Det er noe å si for katarsisen i en avslappende daglig rutine, men for meg handler det mer om tilfredsheten ved å se fremdriften.

Jeg får noen morsomme utseende når jeg sier Genshin Impact er som hagearbeid for nerder, men det er sant. Jeg investerer litt tid hver dag (eller mye, noen ganger) og bruker litt penger hver måned, og noen få uker kan jeg gå tilbake og beundre det jeg har oppnådd. Den eneste forskjellen er at jeg hever dyrebare anime -figurer i stedet for å dyrke planter, men det er bare å dele hår. Det er morsomt å se favorittfigurene mine bli sterkere. Jeg kan desimere utfordringer som føltes umulige før, eller eksperimentere med festkomposisjoner som ikke var tilgjengelige for meg tidligere. Hver dag gir et lite skudd av progresjon – bedre utstyr, mer XP, samlet oppgraderingsmateriell – og det er nok til å holde meg på kroken til neste store oppdatering.

Oppdateringsdag er alltid en glede. Det er som en liten fest. Spillerne blir hypet, Reddit og Twitch summer, det er utrolig fankunst overalt. Lanseringen av Inazuma, Genshin Impacts første nye region, er et av mine favorittspillminner. Nye ting å utforske, nye karakterer å møte, nye karakterer å ønske seg …

Oh right, Wishes. Nå går vi litt inn i gacha -tingene, så la oss ta for elefanten i rommet.

Hvor mye jeg har brukt på Genshin Impact – og hva jeg har fått for det

"Genshin

(Bildekreditt: MiHoYo)

Utover å være et godt videospill, er årsaken til at Genshin Impact tjente over en milliard dollar på et år at det er finansiert av kraften til RNG (og waifus). Du kan bruke Primogems på et forsøk på å skaffe bestemte tegn og våpen i bannere med begrenset tid som i utgangspunktet er glorifiserte byttebokser, og du kan kjøpe flere Primogems med ekte penger hvis du vil fortsette å kaste den ordspråklige terningen. Hvis du er uheldig, kan det å kjøpe en enkelt femstjerners karakter koste oppover $ 250 for Primogems. Med basis-femstjerners odds på 0,6% per kast får du mye uheldig. Hvis dette høres ut som gambling, er det fordi det er som gambling. Husker du bytteboksen fra noen få år siden? Ja, gacha -spill var lommebøker lange før det, og bare forvitret stormen uendret. Gacha er den originale bytteboksen, baby, og det gjør ikke noe med deg.

Les mer  PES 2022 utgivelsesdato, demo, PS5 og Xbox Series X-detaljer, Unreal Engine og alt du trenger å vite

Det er den stygge delen, og det er viktig å erkjenne det. Her er de gode nyhetene: Jeg har brukt godt under $ 250 på Genshin Impact, og jeg har alle karakterer og våpen jeg noen gang har ønsket meg. Du får mange Primogems bare ved å spille spillet, og hvis du vil bruke litt penger og tålmodighet kan du komme langt. Tidligere i år la jeg sammen det som 100 dager og $ 60 ga meg i Genshin Impact. Kortversjonen er: mye mer enn jeg hadde trodd. La oss sjekke inn igjen nå som et år gikk.

"Genshin

(Bildekreditt: MiHoYo)

Ved å kjøpe $ 10 kamppassene og $ 5 påloggingskort hver oppdatering, har jeg nå brukt $ 150 på spillet, som i gjennomsnitt er på litt over $ 12 i måneden. På den tiden har jeg trukket totalt 19 femstjerners karakterer og fire femstjerners våpen. Lykken min har vært over gjennomsnittet, så noen med samme investeringsnivå kunne ha fått færre fem stjerner, men fortsatt mer enn nok for en sunn samling.

Jeg vil fortsette å kjøpe begge disse passene – og absolutt ikke kjøpe klumper av Primogems – i overskuelig fremtid. De er begge gode tilbud på forskjellige ting. Hvis du vil ha flere nye tegn, kan du kjøpe Welkin -innloggingskortet for de ekstra Primogems. Hvis du vil ha flere ressurser for å utjevne karakterene dine, kan du kjøpe kamppasset for å smøre hjulene.

Men hvis du bare vil ha en flott JRPG som gir deg nok kule karakterer til å prøve forskjellige spillestiler, trenger du ikke kjøpe noe fordi det er Genshin Impact – og som vi har fastslått, er det gratis. Ta det fra meg, selgeren, nissen, gartneren. Gjør deg selv en tjeneste – skru det, gjør meg en tjeneste – og prøv det.