Jeg slo som en drage: Ishin, men jeg kan ikke slutte å spille den ekstremt chill-gårdssimmen i spillet

Mange mennesker vet fremdeles ikke at det er et helefferbruk som er simt pent inn som en drage: Ishin, og det opprører meg veldig. Et annet liv, som det kalles, hvisker Ishins pliktbundne protag til en avslappende ny setting og introduserer en haug med livssimmisk mekanikk som har lite å gjøre med hovedkampanjens historie om ufravikelig hevn. For noen som meg, som hardt dømmer enhver RPG som ikke i det minste tilbyr fiske som pusterom fra handlingen, er et annet liv et stort salgssted for som en drage: Ishin og hovedgrunnen til at jeg fremdeles spiller spillet A måned etter å ha slått den.

Et annet liv kan låses opp i kapittel tre, og åpner et pastoral landsbygda du kan reise til med båt fra bryggene i Kyo når du vil. Når du er der, kan du dyrke frukt og grønnsaker, lage en lang liste med autentiske japanske retter, adoptere kjæledyr og oppgradere sine egne bedårende bolig, prøve deg på interiørdesign og utvikle et forhold til Haruka, din nye fosterdatter. Det kan virkelig være sitt eget spill, med en dybde som kan sammenlignes med årstider, om ikke Stardew Valley.

Nok et spill

"Som

(Bildekreditt: Sega) Yum, Yum

"Som

(Bildekreditt: Sega)

Som en drage: Ishin lar deg danse, lage udon og rase kyllinger – jeg likte hvert minutt

Den utvidbare gården, uten tvil midtpunktet i et annet liv, kan brukes til å plante og høste massevis av frukt og grønnsaker, som kan selges eller brukes i oppskrifter. Gjødsel kan brukes til å øke hastigheten på denne prosessen, men med mindre du er i en hast, er det ikke viktig. Du kan også oppgradere gården for å øke dyrkingshastigheten og øke sjansene for et godt avkastning, og installere fugleskremsler for å beskytte avlingene dine. Det er til og med et hønsehus du kan bruke til å anskaffe egg til retter som ekte korn chirashi sushi og skarp castella.

Min personlige favoritt Another Life Pastime er matlaging, som inkluderer en gledelig rytmehakk der du skiver grønnsaker til en hoppete takt. Den andre kokemekanikken er litt mer rudimentær, som knapp-mashing for å blåse inn i en ovnbrann og snu fisk i tide, men matkunsten er på punkt, og ser like deilig ut som den rare naturtro falske maten som ofte vises utenfor restauranter i Japan. Jeg har alltid vært fascinert av japansk mat, og jeg elsker å lese som en drage: Ishins unødvendig dybdebeskrivelser av hver rett.

Les mer  Diablo 4 Sorcerer Build and Class Guide

Du kan ikke ta blodutgytelsen ut av et Yakuza -spill

"Som

(Bildekreditt: Sega)

«Den eneste advarselen jeg vil gi til Farming Sim -fans som nå kan se på et annet liv for deres neste løsning, er at det fremdeles er begravet i et ellers veldig blodig spill.»

Den eneste advarselen jeg vil gi til Farming Sim -fans som nå kan se på et annet liv for deres neste løsning, er at det fremdeles er begravet i et ellers veldig blodig spill. Mye av et annet livsmekanikk krever at du bytter sigd for en katana og våger ut i den grusomme verdenen av Feudal-Era Japan.

For en, hvis du vil lage litt sjømat, må du forlate et annet liv for å fange eller kjøpe din egen fisk, på hvilket tidspunkt du kan bli avbrutt av Tosa -lojalister ut for hodet ditt, eller, like sannsynlig, noen rare hvem Ønsker å lokke deg inn i et badehus for å stjele undertøyet. Og derfor er poenget mitt: Jeg vil ikke villede noen til å tro at et annet liv kan nytes isolert fra som en drage: Ishin.

Et annet eksempel er de forvillede kattene og hundene du først må redde fra Kyo for å bringe tilbake til gården din som kjæledyr. Når du først har arbeidet med å fullføre forskjellige sidesøk, som vanligvis er ganske raske og enkle, vil du finne at kjæledyr er et annet svært givende trekk i et annet liv. Det er et gjensidig forhold til dine bedårende katter og hunder der, hvis du oppgraderer boligkvarterene sine, vil de bringe tilbake enda mer og bedre godbiter å bruke i hovedkampanjen. Men enda viktigere er at de fattige fellasene ofte er i grov form når du finner dem, så det er et emosjonelt insentiv til å gjenopprette strøkene deres og gi dem det beste livet du kan.

Det skjer mye som en drage: Ishin, så jeg kan ikke utsette diskursen for altfor ofte å ignorere sjarmene til dets fantastisk utflodige oppdrettssim. Dette er bare for å si at hvis du så langt har antatt at et annet liv er en grunt, halvbakt avledning fra hovedplottet, har du tatt feil, og du går glipp av det. Jeg kan ikke anbefale det til Casual Farming Sim -fans bare på grunn av all mordet du må gjøre før du får tilgang til Chill Zone, men jeg vil si at min vanligvis pene og ryddig kom ut.

Les mer  Bør du godta Melinas overensstemmelse i Elden Ring eller nekte?

elsker virtuell jordbruk? Her er beste spill som Stardew Valley pløying av et felt akkurat nå

Frenk Rodriguez
Hei, jeg heter Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en sterk evne til å kommunisere tydelig og effektivt gjennom mitt forfatterskap. Jeg har en dyp forståelse av spillindustrien, og jeg holder meg oppdatert på de siste trendene og teknologiene. Jeg er detaljorientert og i stand til å analysere og evaluere spill nøyaktig, og jeg tilnærmer meg arbeidet mitt med objektivitet og rettferdighet. Jeg bringer også et kreativt og nyskapende perspektiv til skrivingen og analysen min, noe som bidrar til å gjøre guidene og anmeldelsene mine engasjerende og interessante for leserne. Samlet sett har disse egenskapene tillatt meg å bli en pålitelig og pålitelig kilde til informasjon og innsikt innen spillindustrien.