(Bildekreditt: Netflix)

Netflix vil begynne å kansellere abonnementet ditt hvis du har vært inaktiv på kontoen din i over ett år, har selskapet avslørt. 

Streamingtjenesten vil sende e-post til alle som ikke har brukt Netflix-kontoen sin de siste 12 månedene, og hvis de ikke hører noe tilbake, vil kontoens medlemskap bli kansellert. For alle de menneskene som har glemt passordene og har blitt belastet månedlig, kan det være en velsignelse.

“Du kjenner den synkende følelsen når du skjønner at du meldte deg på noe, men ikke har brukt det på evigheter? Hos Netflix er det siste vi ønsker folk å betale for noe de ikke bruker, ”lyder det i en uttalelse fra Netflix.

Som TechCrunch påpeker, er uttalelsen absolutt uvanlig. De fleste selskaper lar gjerne abonnenter fortsette å betale selv om de ikke lenger bruker tjenesten. Netflix har tilsynelatende tro på at medlemmene vil fortsette å komme tilbake for å se nye filmer og show. 

I slutten av mars hadde Netflix en abonnentbase på 182 millioner. Selskapet lovet også at tilbakevendende kunder ville funnet å bruke Netflix igjen mye enklere, ettersom deres overvåkningsliste, favoritter og profiler alle skulle holdes i 10 måneder etter den første kanselleringen. «Vi håper denne nye tilnærmingen sparer folk hardt opptjente penger,» sa Netflix-direktør for produktinnovasjon, Eddy Wu,. 

For de av dere med aktive kontoer, sjekk ut brikkene våre om de beste Netflix-filmene, de beste Netflix-showene og nye Netflix-filmer og show og de beste Netflix VPN. 

Les mer  Marvel forklarer til slutt hva som skjedde med Infinity Stones i dagens MCU