Phantom Blade Zero er den perfekte tonic-tonicen etter Elk jeg har ventet på

Phantom Blade Zero ble et øyeblikk, om uventet utfordrer for best i show på gårsdagens PlayStation Showcase. Et kjærlighetsarbeid i den sanneste forstand med en avstamning som spenner over 10 år, har denne blodspilling, dristige og rasende action-RPG smaker av Sifu, Dark Souls, Sekiro: Shadows Die Twice, og mest som et resultat av De to sistnevnte, Elden Ring. Jeg har brukt en lang tid i, ahem, kjærlig throes av alle fire, og vil nå ikke noe mer enn for Phantom Blade Zero skal lede meg i hånden inn i dens ‘Kungfupunk’ verden, og hugg meg opp med en mesterlig tidsbestemt visning av brutalt sverdsmanship.

Begrepet Kungfupunk – en portmanteau som kombinerer ‘Kung Fu’ og ‘Punk’, antatt – er en som jeg regner med at det kan vende meg bort i en passform av cringe under andre omstendigheter, men Phantom Blade Zero omtale av konvergerende verdener og inkongruøse disipliner er interessant, interessant, Og det hele ser blodig fantastisk ut i bevegelse. Jeg har lengtet etter dedikert Elden Ring Samurai DLC -innhold i noen tid, og mens Phantom Blade Zero fremdeles er uten en betongutgivelsesdato, kan jeg ikke vente med å se hva den har i vente herfra.

Kick, Punch, Chop

"Phantom

(Bildekreditt: S-Game) til neste

"Risen

(Bildekreditt: Team Ninja)

Rise of the Ronin er et annet spill som gir et glimt av livet etter Elden Ring

Phantom Blade Zero står på skuldrene til Indie-antrekket S-Games forrige Rainblood-serie, og bærer action-RPG-fakkelen fra RPG-produsentmotoren og smarttelefonene, til henholdsvis Unreal Engine 5 og PS5. Ikke at Rainblood var noe grasrotkjellerprosjekt som ikke klarte å komme seg fra bakken – det som startet som en distraksjon for skaperen mens han studerte arkitektur i Beijing, vokste til en populær serie med en fanbase over «over 20 millioner» spillere. S-Game beskriver Phantom Blade Zero som «den åndelige gjenfødelsen av den opprinnelige regnbloden», og selv om jeg riktignok ikke har spilt regnblod i noen form eller form før (spillene ble ikke utgitt utenfor Kina), er jeg mer enn Glad for å ta Skaperen til deres ord.

Fordi Phantom Blade Zero ser fantastisk ut. PlayStation Showcase avslører traileren ertet narrative elementer – inkludert en mystisk skikkelse hvis sprukne porselens ansikt minnet meg om Dark Souls ‘Priscilla i den malte verdenen av Ariamis; Og en rekke sjefkarakterer som er større enn livet som lett kunne ha blitt plukket ut fra dypet av Elden Ring Dungeons-men kampopptakene i spillet ble helt blendet.

Les mer  God of War Ragnaroks tidlige utkast så Kratos drept i en kamp med Thor

Raske og hektiske kampfag fulgte episke manøvrer som så spilleren lade ned fiender av fiender, sverd alltid hevet og beskyttelse aldri brutt. På et tidspunkt tar spilleren dekning bak en søyle, og utnytter treet oppreist som deksel. På en annen sprint de opp en vegg, før de smadret tilbake til jorden med så mye kraft deres hulking fiende mister fotfestet. Den samme ignorering av tyngdekraft og fysikklovene gjelder for krysning – vi ser spilleren løpe vertikale over steinete chasmer for å nå høyere bakken – av mitt eget favorittøyeblikk blant all denne blærende handlingen var da spilleren stormet slagmarken mot flere fiender, Avledet kulene til en varierte fiende, spurtet mot en annen to og sparket en i ansiktet, mens de samtidig skar en annen over kjeven med et utvidet blad med smidigheten til en gymnast.

"Phantom

(Bildekreditt: S-Game)

«‘Tålmodighet er nøkkelen, mester,’ sier en ikke navngitt og usett karakter under Phantom Blade Zero’s Reveal Trailer. Og nå er det på tide at vi øver på det de forkynner.»

Det er ikke alltid rettferdig å sammenligne et spill med et annet, men etter å ha brukt bokstavelig talt hundrevis av timer på å kose meg i Elden Ring land mellom, synes jeg det bare er naturlig at jeg har begynt å drømme om beite nye. Jeg elsket absolutt Sekiro: Shadows dør to ganger fantastisk tak i føydal Japan, og dens bratte, men rettferdige læringskurve som jevnlig forvandlet deg fra ulykkelig knapp-basher, for å mestre sverd-fighter. Sifus omhyggelige kinesiske Martials Arts-inspirerte kamp var så, så straffende, men aldri urettferdig-og så å bli gitt vibber fra alle disse mesterverkene her, regner jeg med at det er ganske spennende.

Du er kanskje på samme båt, og mens det er tidlige dager ennå for Phantom Blade Zero, mens vi fortsetter å vente på Elden Ring’s Shadows of the Erdtree DLC, og, som noen hint av en Sekiro -oppfølger, Jeg synes det er greit hvis vi tillater oss å drømme. «Tålmodighet er nøkkelen, mester,» sier en navngitt og usett karakter under Phantom Blade Zero’s Reveal Trailer. Og nå er det på tide at vi øver på det de forkynner.

Mens vi venter på Phantom Blade Zero, kan du sjekke ut 10 spill som Elden Ring

Frenk Rodriguez
Hei, jeg heter Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en sterk evne til å kommunisere tydelig og effektivt gjennom mitt forfatterskap. Jeg har en dyp forståelse av spillindustrien, og jeg holder meg oppdatert på de siste trendene og teknologiene. Jeg er detaljorientert og i stand til å analysere og evaluere spill nøyaktig, og jeg tilnærmer meg arbeidet mitt med objektivitet og rettferdighet. Jeg bringer også et kreativt og nyskapende perspektiv til skrivingen og analysen min, noe som bidrar til å gjøre guidene og anmeldelsene mine engasjerende og interessante for leserne. Samlet sett har disse egenskapene tillatt meg å bli en pålitelig og pålitelig kilde til informasjon og innsikt innen spillindustrien.