Slik ser du dagens Animal Crossing Direct

0
17

"Dyreovergang" (Bildekreditt: Nintendo)

Nintendos Animal Crossing Direct finner sted senere i dag – slik kan du se.

Dagens Nintendo Direct -presentasjon, som utelukkende er fokusert på Animal Crossing: New Horizons, skal begynne veldig snart 07:00 PT/10:00 ET/15:00 BST. Det vil gå i rundt 20 minutter, og vise innhold som Nintendo ertet tidligere i år. Det mest bemerkelsesverdige tillegget antas å være Brewster, fanfavoritt -kaféeieren som ennå ikke har kommet seg til spillet.

Du kan se Animal Crossing Direct via Nintendos YouTube -kanal (enten direkte eller gjennom videoen) som er innebygd nedenfor, eller på selskapets Twitch -kanal.

Utenom sesongarrangementer har Animal Crossing: New Horizons ikke sett mye nytt innhold siden mars. Tilbake i juli anerkjente Nintendo fansenes frustrasjoner og kunngjorde at mer gratis innhold var under utvikling, og ville bli lagt til i spillet senere i år. Siden den gang har utvikleren bekreftet at det som ender opp med å bli kunngjort under dagens Animal Crossing Direct, vil komme til spillet i november.

Animal Crossing: New Horizons tips | Animal Crossing: New Horizons fish guide | Animal Crossing: New Horizons bugs guide | Animal Crossing: New Horizons amiibo support forklart | Animal Crossing Sanrio amiibo -kort og gjenstander | Animal Crossing: New Horizons blomster guide | Animal Crossing: New Horizons sjødyr guide | Slik forbedrer du Animal Crossing: New Horizons øyvurdering | Kommende Animal Crossing: New Horizons -hendelser | < /strong> Animal Crossing: New Horizons raip | KK Slider hemmelige sanger i Animal Crossing | Animal Crossing: New Horizons golden tools | Animal Crossing : New Horizons hemmeligheter

Les mer  Fortnite UFO-steder - hvor du finner dem og hvordan du går inn i en UFO