Streaming av Xbox Series X-kvalitet nå tilgjengelig på PC og iOS gjennom Game Pass

"Xbox (Bildekreditt: Microsoft)

Xbox Cloud Gaming er nå tilgjengelig på PC- og iOS-enheter for alle Xbox Game Pass Ultimate-medlemmer, og den kjører til og med på forbedret maskinvare.

Microsoft har jobbet med å bringe skyspill til flere og flere plattformer, og det startet bare invitasjonstesting av PC- og iOS-streaming for Game Pass Ultimate-abonnenter tilbake i april. Du må fortsatt være en Xbox Game Pass Ultimate-abonnent for å bruke Xbox Cloud Gaming, men nå trenger du ikke en spesiell invitasjon til å spille – hvis du bruker PC eller iOS, er det bare å peke i nettleseren din (Edge, Chrome og iOS Safari støttes for øyeblikket) til xbox.com/play og kom i gang. Hvis du bruker Android, må du fortsatt spille gjennom den dedikerte Xbox Game Pass-appen.

I tillegg til å åpne for nye plattformer med et stort antall potensielle spillere, har Xbox Cloud Gaming sett en ny stor oppgradering, siden den nå er «drevet av tilpasset Xbox Series X-maskinvare». Streamingtjenesten målrettet tidligere en Xbox One-lignende opplevelse, så dette betyr både forbedret grafikk og raskere lastetid; tjenesten strømmer nå med 1080p og opptil 60 bilder per sekund, selv om dine egne nettverksforhold vil spille en stor rolle i hva slags opplevelse du får.

Jeg startet nettopp opp Yakuza 5 Remastered i nettleseren min for å prøve det raskt – jeg spiller for øyeblikket gjennom det samme spillet på PS4-en min, så det virket som en god testtilfelle – og jeg ble imponert over hvordan alt bare klikket. Selv en liten advarsel det ga meg om ikke å ha en kontroller tilkoblet, ble løst ved å bare trykke på en knapp på Xbox-gamepaden min, som jeg synkroniseres med PCen min via trådløs dongle. Det er verdt å påpeke at jeg bruker Edge, så jeg er ikke sikker på om prosessen fortsatt er like jevn hvis du drar utenfor Microsofts lille økosystem.

Selve spillbildet var litt mer uskarpt enn jeg var vant til, og det var en veldig liten kontrollinngangsforsinkelse, men hvis jeg ikke så på det nesten bokstavelig talt side om side med en versjon som kjørte på lokal maskinvare, tviler jeg på det ville plaget meg mye. For ikke å bli for stjerneklar her, men hvis Microsoft virkelig holder seg forpliktet til å bygge ut Game Pass på denne måten, kan det virkelig være et paradigmeskifte i hvordan vi tenker på hvor spill spilles og av hvem. Ser jeg tilbake på alle de nye Game Pass-kunngjøringene i Xbox E3 2021, ser det ut som planen.

Les mer  Hvordan KeyWe reimagines co-op kaos av Overcooked på postkontoret for familievennlig, flightless moro
Les mer  Dell-, Alienware- og Asus-spill-bærbare avtaler har opptil $ 730 avslag akkurat nå

GRs Josh West hevder at både Game Pass og Bethesda-oppkjøpet har gjort Xbox Series X umulig attraktiv .