Når slippes The Witcher sesong 2 på Netflix?

0
7

"The (Bildekreditt: Netflix)

The Witcher sesong 2 er nesten her. Hvis du er noe som oss, teller du sannsynligvis ned timene til du kan sluke og sluke alle de åtte episodene av den nye sesongen på Netflix.

Men, eh, når er The Witcher sesong 2 tilgjengelig for strømming? Godt spørsmål – og ikke dumt. I en tid med forhåndsbelastninger og med tanke på tidssoner, kan det være vanskelig å finne ut nøyaktig hva som skjer der du bor. Vi er her for å gjøre det enkelt slik at du kan se de nye episodene så snart de lander.

Når er The Witcher sesong 2 ute på Netflix?

"The

(Bildekreditt: Netflix)

The Witcher sesong 2 slippes 17. desember, nesten to hele år etter den første sesongen.

Som standarden på Netflix, vil alle åtte episodene slippes samtidig på fredag ​​– noe som sikrer at du har en helg fylt med heksegodhet foran deg.

Når er The Witcher sesong 2 tilgjengelig for strømming?

"The

(Bildekreditt: Netflix)

The Witcher sesong 2 lanseres ved midnight Pacific/3am Eastern i USA. Det er en litt mer håndterlig 08:00 GMT i Storbritannia.

I motsetning til Disney Plus, er det ikke noe slingringsmonn her – det vil ikke dukke opp tidligere. Hvis den ikke er på hoveddestinasjonssiden, oppdater på tidspunktene som er oppført ovenfor.

Hvis du ikke er i USA eller Storbritannia, bruk denne tidssonekonvertereren (og still inn alarmene hvis du trenger det).

Mens du venter på den store dagen, les vårt dybdeintervju med The Witcher-besetningen og showrunneren. Og sørg for å finne ut hvorfor Henry Cavill er opptatt av å delta i foredrag om et Mass Effect TV-program – hvis forholdene er riktige.

For mer fra streameren, sjekk ut vår kuraterte samling av de beste Netflix-seriene og de beste Netflix-filmene. Du kan bare finne din nye favoritt før året er omme.

Les mer  Disney Plus Day: hvordan du ser på nettet, hva som strømmer og mer