Viser seg at Elden Ring’s Elden Beast er mer skremmende enn vi trodde – bare se på tærne

Bare i tilfelle du ikke har funnet ditt eget personlige mareritt i Elden Ring – jeg har fortsatt mareritt om hånden Spider Ting – noens er zoomet inn på Elden Beast’s Feet.

Hvis du, som meg, antok at dyret bare zoomet rundt på en slags gelatinøs goo under vannlinjen, har Twitterer Halolegann oppdaget at Elden Beast har ekstraordinært langstrakte tær – og Elden Ring (åpner i ny fan) Fans kan ikke slutte å tenke om det.

Tror jeg at jeg fleiper? Her, ta en titt:

Incase du ikke var klar over, Elden Beast ble gitt tær med urimelig lengde pic.twitter.com/hntdu1fynhjanuary 18, 2023

Se mer

«Souls -franchisen er bare en stealth måte å introdusere folk til fotfetisj,» kommenterte (åpnes i ny fane) en spiller, mens en annen ganske enkelt sa (åpnes i ny fane): «Å, Miyazaki».

Ganske hvordan Halolegann oppdaget dyrets fingerlignende tær er fortsatt uklart, men hvis jeg må vite om dem, gjør du det også. Værsågod.

Elden Ring -spillere bestemte seg nylig for at spillets voldsomme runebears ikke er verdt å kjempe (åpnes i New Tab), sammen med Revenant, Magma Wyrm, og ja, til og med den «fryktede Dragonfly».

Andre fiender på samfunnets drittliste inkluderer alle de «store» skapningene – «storfugl, stor hummer/kreps, stor hund og stor blekksprut»; Til og med de store blomstene får en stemme – Albinaurics «med de svarte tingene over seg selv», ormfaces, runebears, bortførende jomfruer, hender, marionetter og sist, men ikke minst, den røde ulven (alle versjoner, ser det ut til).

Elden Ring -spillere ble også nylig blåst bort av en sen startpakke som på en eller annen måte nådde Godskin -apostelen uten å forstå en grunnleggende funksjon av spillet: Fast Travel (åpnes i New Tab).

Det startet en bredere samtale om hvordan noen spillere var flere timer inn i spillet uten å forstå andre viktige funksjoner også, med en spiller som innrømmet at de hadde gått helt til Capitol før de innså at du kunne leve opp kolben din.

En undersøkelse av Elden Ring-spillere avslørte nylig hva vi elsker mest (åpner i New Tab) om FromSoftware sin åpne verden RPG, fra våre favorittvåpen og Spirit Ashes, til våre favoritt NPC-er, områder på kartet og sjefskamper, selvfølgelig.

Les mer  Kojima avslører døden som strandet 2 innspilling har begynt med rare BTS -skudd

Elden Ring selv imponerte også mektig i fjor, så mye at vi kronet det GamesRadars Goty for 2022 (åpnes i New Tab).

Hvis du allerede har utforsket hver tomme av landene mellom, her er noen spill som Elden Ring (åpnes i ny fane) å prøve ut neste.

Frenk Rodriguez
Hei, jeg heter Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en sterk evne til å kommunisere tydelig og effektivt gjennom mitt forfatterskap. Jeg har en dyp forståelse av spillindustrien, og jeg holder meg oppdatert på de siste trendene og teknologiene. Jeg er detaljorientert og i stand til å analysere og evaluere spill nøyaktig, og jeg tilnærmer meg arbeidet mitt med objektivitet og rettferdighet. Jeg bringer også et kreativt og nyskapende perspektiv til skrivingen og analysen min, noe som bidrar til å gjøre guidene og anmeldelsene mine engasjerende og interessante for leserne. Samlet sett har disse egenskapene tillatt meg å bli en pålitelig og pålitelig kilde til informasjon og innsikt innen spillindustrien.