Steven Spielberg veier inn Oscars kringkastingsendringer: «Jeg håper det er reversert»

"Steven (Bildekreditt: Getty Images)

Steven Spielberg har veid inn de nylige endringene i årets Oscars -sending – og han håper de blir omgjort.

«Jeg er uenig i avgjørelsen som ble tatt av eksekutivkomiteen,» sa Spielberg til Deadline (åpnes i New Tab). «Jeg føler veldig sterkt at dette kanskje er det mest samarbeidende mediet i verden. Alle av oss lager film sammen, blir vi en familie der ett håndverk er like uunnværlig som det neste. Jeg føler at på Oscar -utdelingen er det ingen ovenfor Linjen, det er ingen under linjen. Alle av oss er på samme linje som bringer de beste av oss til å fortelle de beste historiene vi muligens kan. Og det betyr, for meg bør vi alle ha plass ved kveldsmatbordet sammen bor på fem. »

Presentasjonen og aksept av følgende priser vil finne sted en time før den TV -seremonien: beste dokumentariske korte, beste filmredigeringer, sminke og frisyr, original poengsum, produksjonsdesign, animert kortfilm, live action kortfilm og beste prestasjon innen lyd . De vil fremdeles bli spilt inn, men vil bli redigert i direktesendingen.

Spielberg fortsatte: «Alle vil ha sitt øyeblikk i rampelyset. Alle vinnerne vil kunne vises med sine akseptstaler, men det er ideen om at vi ikke alle kan være der. Jeg håper det er snudd, men jeg er ikke forutse en reversering, og jeg er ikke optimistisk om det. »

Spielbergs siste film, West Side Story, er oppe for syv priser på årets Oscars, inkludert Best Picture og Best Director. Du kan se Oscars 2022 -nominasjonslisten i sin helhet her.

Emily Garbutt

  • (åpnes i ny fane)

Underholdningsforfatter

Jeg er en underholdningsforfatter her på GamesRadar+, som dekker alt film og TV-relatert på tvers av den totale filmen og SFX-seksjonene. Jeg hjelper deg med å gi deg alle de siste nyhetene og også en og annen funksjon. Jeg har tidligere skrevet for publikasjoner som HuffPost og I-D etter å ha fått NCTJ-vitnemålet mitt i multimediajournalistikk.

Les mer  En hemmelighet David Lynch -film med Laura Dern kan komme til Cannes